do akej farby bude ladená výzdoba na vašom vianočnom stromčeku ? u nás bude klasika bielo strieborné ozdoby prevládať bude sklo.
ahoj,my mame dva stromceky,u deciek v izbe taky maly,cerveno-zlaty a v obyvke potom modro-strieborny... 😵
slamienky a červené ozdoby 😉 u nas ,,hore,, na poschodí a ak ma mama,,dole,,živý tak všetko možné a ak má tiež umelý tak strieborno-čerevný 😉
rovnaka ako minuly rok 🙂 cerveno-bielo- strieborna, nechce sa mi kazdorocne vyhadzovat peniaze za novu vyzdobu
Nooo u nás to bude červený sromček, keďže celú obývačku máme ladenú do hnedo - červenej farby 🙂 noo a také vianočné ozdôbky a doplnky budú v každej izbe podľa farieb ktorá v konkrétnej izbe prevláda, napr. chodbu máme sivo - žltú tak tam budú žlté doplnky, v kuchyni fialové, v spálni oranžové a v detskej zelené 🙂 ale možno do detskej ešte ani nedáme lebo dcérka je malá sa bojím že tam z toho spravia katastrofu :D
my mavame dva stormceky, v jednej obyvacke - ktora je skor rustikalna - masivne drevo, koza, kamen - tam mavame maly stromcek tiez rustikalne ladeny - slamene, drevene, latkove ozdoby, pernicky, v druhej obyvacke, ktora je takou rodinnou izbou, kde sa pozera telka, hraju hry, cita tam je stromcek velky- deti hovoria,z e rozpravkovy, farby biela-strieborna-modra
ja som mavala zaslobodna vzdy modry, ale MM nema rad jednu farbu takze teraz uz farebny az moc na moj vkus
Ahojky. My budeme mať tak ako minulý rok látkové ozdoby (mikuláškov, snehuliačikov, anjelikov, mackov.....) a okolo obtočíme organzu. Dnu do stromčeka poschovávame salonky, hlavne kôli staršej dcérke a dedkovi, aby mohli zobať pri rozprávkach.
Syn povedal, ze FAREBNY 🙂
tak na túto otázku ja odpovedať neviem...stromčeky..tiež máme dva...zdobia MM a dcérka...je prehnane farebný...aspoň sviečky máme biele 😀 😀 , ale keď oni to tak chcú, majú to tak mať...však vianoce sú pre deti a povedzme si úprimne...aj naši MM sú také deti 😀 😀 😀
my sme mavali vzdy cerveno-zlatu kombinaciu a prevladali slamenne a drevenne ozdoby, ked sme este nemali deti,tak sme mali - cerveno-kremovo-oranzovu kombinaciu a mali sme tam aj gule. tento rok som sa rozhodla ist do fuchsiovej farby, nieco medzi fialovou a ruzovou a ozdoby si vyrobime samy - masle a patchworkove gule
Pred 2 rokmi sme si kúpili prvé spoločné vianočné ozdoby s manželom, strieborno modré... tento rok ich ešte nechám a budem tak ladiť aj výzdobu.. Inak my sme ako malé deti zvykli mať pestrofarebný stromček... možno sa k tomu aj ja vrátim, lebo v detoch to predsa len rozvíja fantáziu tie pestré farby, ako len do nejakej jednej farby ladený stromček...
uz niekolko rokov stale ten isty, pestrofarebny, plny saloniek, roznych ozdob, plny svetielok. nikdy sme nemali len dvoj - trojfarebny, alebo ze len drevene, alebo ine ozdoby.stale vsetko dokopy, co najpestrejsie, vsetko co malo vianocnu "prichut" skoncilo na stromceku 🙂
Tri roky za sebou sme mali červeno-strieborno-biely, všade, kde som šla na rodinnú návštevu, mali tie isté farby 😀 Tento rok som sa rozhodla na kombinácii zeleno-fialovej (veľké gule fialové, malé gule zelené, nejaké tie stuhy a žiarovky samozrejme - tie nesmú chýbať a musí ich byť veeeľa) Len ja nemám rada tú prehnane skorú "vianočnú atmosféru"... 😅
My to striedame, raz máme, žltú, raz modrú, raz pestro farebnú a tak, je to len podľa vlastného vkusu a nápadu ale salónky, gule, špic, žiarovky, okolo stromčeka ešte obtočíme takú dlhú reťaz, tiež farebne striedame všetko ohľadom stromčeka ale u nás boduje väčšinou umelý 😉
Neviem aka bude hitom. 🙂 Este si pockam do vse svätych a potom hadam to uz uverejnia. 😅 Lebo to nikde nemozem najst. 😅
hmmm mi sme mali kazdy rok jak kiriki... ale tento rok chcem len 1 farbu...
ale neviem sa rozhodnut ze aku :((
v obchodoch uz ficia vianoce uz davno len nic ma zatial neoslovilo....
koňaková farba - sem tam čoko-hnedá a niečo bieleho do toho, aby to nebolo také tmavé... svietiť bude len číro-priesvitno... huráááá - už nech je to tu 🙂
my mame cerveno - zlaty. kedze zbieram stare ozdoby, neobmienam ich, je to drahsia zalezitost.
My máme stromček taký moderný, nie klasický. Tým myslím že máme ihlan. Neviem či si ho videla. ale máme stromček v tvare ihlana a doňho mám zastrčené krásne, veliké, zlatisté umelé ruže no a potom už iba stuha a sviečky. 🙂 ale normálne rozmýšľam tento rok keďže dcérka je už väčšia že jej na stromček nakúpim disney gule :D nech sa teší, lebo miluje Minnie.. no uvidíme čo zvíťazí 🙂
My budeme mať takisto červeno -zlatý,keďže mám najviac takých ozdôb a tiež nekupujem ozdoby každý rok nové.
ahoj ja mam stale tu istu farbu tj cervena
aká príjemná otázočka 😵 my máme už roky rokúce stromček ladený do červeno-zlatej febnej kombinácie...ak sa niečo rozbije, alebo "vypĺznu" reťaze, tak ľahšie dokúpim 🙂 ...detičky si tam niekedy zavesia "svoje" ozdôbky, ale to nevadí, hlavne, že sa tešia 🙂 ...kedysi sme mali aj veľmi milé svetielka v tvare muchotrávok...vyzeralo to nádherne, keď bola tma a svietil len stromček 😵 ...ale, z roka na rok ich bolo menej a menej...a tak ich postupne nahradili moderné pestrofarebné blikajúce bodové žiarovky...
ahoj, my budeme mat kombinaciu nebickovej modrej a sivej...po asi troch rokoch zlatej 🙂
jeden rok červené, druhý ružové, tretí farebný. podľa toho ako si deti rozkážu. 😀
U nas bude stromcek ladeny v hnedo-zelenom tone 😉 minuly rok bol fialovo zeleny -ale momentalne sa vraciam k vyskusanej kombinacii hnedozelenej
Nas noelko bude mat 1ve vianoce tak jeho budu zaujimat predovsetkym svetielka 😵 na to sa s mm velmi tesime ako mu budu ocka ziarit 😵 😵
verim vsak ze ked bude vacsi uz nebudeme mat stromcek dvojfarebny ale bude pestrofarebny-lebo si to urcite povie 😀
minuly rok som vymenila gule, takze budu hnedo zlate. predtym boli dlhe roky cerveno zlate
kedze mam doma malu barbienu,tak ruzove 😀 😀 😀
len klasika červená a ylatá,som klasik
kvoli mladsiemu synovi, tak ako minuly rok - slamene, drevene a filcove ozdoby, aby v pripade stiahnutia stromceka nedoslo k velkym skodam 😉