Chcem si kupit do prace na prezutie nejake lodicky alebo balerinky, no chcela by som nejake ozaj pohodlne a kvalitne, v ktorych nebudu boliet nohy a vydrzim cely den.
Mate nejake odskusane znacky? Vdaka 🙂
Keď lodičky tak jedine kožené, pozri značky Claudio Dessi, Högl, Tamaris, Gabor. A určite pred kúpou skúšať aby si trafila správnu výšku podpätku.
Högl 🙂
Clarks lodicky 👍
@lylyjana Steve Madden
Högl
Ahojte baby. Kde majú najväčší výber týchto značiek pokope? Zaujíma ma hlavne Clarks, Hogl a Tamaris. Vďaka. 🙂
Zalezi od nohy... ja mam velkost 42 a hobit by sa sklanal nad majestatnostou mojej nohy (pri vyske 166 cm)...
nejde tak o znacku, ako o strih a pri lodickach vyska podpatku. Mne je na celodenne nosenie najviac vyhovujuci do 7 cm.
Baleriny kludne barefoot, len pozor, ak niesi zvyknuta, mozu ta boliet nohy z nich.
Clarks lodicky. Ine uz ani nekupujem.
@dadadada1
@mclissa
@banalu
Baby a kde kupujete tieto lodičky? Myslím kamennú predajňu. Včera som bola pár hodín v Aldo lodičkách, jemne širšia špička (okrúhla) ako tie úplne špicaté, no mňa ešte teraz bolia na dotyk nechty. V septembri ideme na svadbu takže niečo pohodlnejšie by sa zišlo. Inak nosím barefoot ... Prvá hodina bola celkom fajn no potom už na nevydržanie. Ďakujem. ☺️👍
Clarks, Unisa, Gabor, kedysi dávno Sona, balerínky Pretty Balerinas alebo TH, jedine ihlicky, ktoré som prežila cely den bol ale Hugo Boss. Na bežný den Sú moji favoriti Clarks.