Aké značky pohodlných lodičiek a balerínok odporúčate?

lylyjana
22. jan 2023

Chcem si kupit do prace na prezutie nejake lodicky alebo balerinky, no chcela by som nejake ozaj pohodlne a kvalitne, v ktorych nebudu boliet nohy a vydrzim cely den.
Mate nejake odskusane znacky? Vdaka 🙂

olimuc
22. jan 2023

Clarks, Unisa, Gabor, kedysi dávno Sona, balerínky Pretty Balerinas alebo TH, jedine ihlicky, ktoré som prežila cely den bol ale Hugo Boss. Na bežný den Sú moji favoriti Clarks.

pinkgirl
22. jan 2023

Keď lodičky tak jedine kožené, pozri značky Claudio Dessi, Högl, Tamaris, Gabor. A určite pred kúpou skúšať aby si trafila správnu výšku podpätku.

yamahka
22. jan 2023

@lylyjana barefoot, protetika ..

bluemoon24
22. jan 2023

Högl 🙂

srferreira
22. jan 2023

Clarks lodicky 👍

milakarling
22. jan 2023

@lylyjana Steve Madden

monillia
22. jan 2023

Högl

kp7333
23. jan 2023

@lylyjana ja potrebujem siroke v oblasti prstov kvoli haluxom. nosim Bata comfit alebo Clarks.

evaachesa
14. júl 2024

Ahojte baby. Kde majú najväčší výber týchto značiek pokope? Zaujíma ma hlavne Clarks, Hogl a Tamaris. Vďaka. 🙂

dadadada1
14. júl 2024

@lylyjana Hogl

banalu
14. júl 2024

Zalezi od nohy... ja mam velkost 42 a hobit by sa sklanal nad majestatnostou mojej nohy (pri vyske 166 cm)...
nejde tak o znacku, ako o strih a pri lodickach vyska podpatku. Mne je na celodenne nosenie najviac vyhovujuci do 7 cm.
Baleriny kludne barefoot, len pozor, ak niesi zvyknuta, mozu ta boliet nohy z nich.

mclissa
14. júl 2024

Clarks lodicky. Ine uz ani nekupujem.

evaachesa
14. júl 2024

@dadadada1
@mclissa
@banalu
Baby a kde kupujete tieto lodičky? Myslím kamennú predajňu. Včera som bola pár hodín v Aldo lodičkách, jemne širšia špička (okrúhla) ako tie úplne špicaté, no mňa ešte teraz bolia na dotyk nechty. V septembri ideme na svadbu takže niečo pohodlnejšie by sa zišlo. Inak nosím barefoot ... Prvá hodina bola celkom fajn no potom už na nevydržanie. Ďakujem. ☺️👍

luccija
14. júl 2024

@evaachesa ak môže byť aj eshop často ich vidím na bestsecret

evaachesa
14. júl 2024

@luccija práveže predajňa, nakoľko si ich potrebujem vyskúšať.

dadadada1
14. júl 2024

@evaachesa predajne robel

banalu
15. júl 2024

@evaachesa ja objednavam zo zolanda, vyskusam, nesadnu, vratim 😁

mclissa
15. júl 2024

@evaachesa baby ti lepsie poradia na Slovensku. Ale asi skor online objednas. Clarks su pre mna lodicky ako papucky. 12 hodin v nich stojim a nie je problem. Naozaj lepsie som nemala. A to mam doma designer znamu znacku. A tie su pre mna ze len prejdes a sadnes.