Ahojte, ako sa staráte o svoje telo, zdravie? aké vitamíny beriete? kedy ich beriete? aká je Vaša ranná alebo denná rutina ohľadom starostlivosti o svoje zdravie? imunita, únava, krásne vlasy, pleť a pod..
vela ovocia a zeleniny .. raz za 2 roky si davam brat krv ci je vsetko ok ... inak umeliny do seba nedavam ... zbytocne sa pchat multivitaminmy ked ich telo nepotrebuje...
...vela ovocia, zeleniny, cela rodina, a uzivame v zimnych
...mesiacoch aj probiotika. Vikendy sa snazime travit vonku za kazdeho pocasia, takze turistika, cyklistika, lyze,...
ja som mala problémy s imunitou beriem citrokalcevit po dvoch mesiacoch som začala badať zmeny viac energie, žiadny herpes, lepšia koža, silnejšie nechty,prečistila som organizmus spravila som si detox a všetci okolo chorí a mňa to držalo jeden deň takže veľká spokojnosť
Ja som začala cvičiť a kamarátka mi odporučila pred rokom od LR taký gél ktorý podporuje hlavne imunitu, niesú tam žiadne chemikálie všetko na prírodnej báze a v dennej dávke sú všetky potrebné vitamíny..... čudovala som sa, no už rok som nebola chorá, max. 1 deň trvala choroba a celkovo sa cítim aj lepšie😊 keby niečo napíš mi a poviem ti viac
Ja som začala tiež cvičiť, ale okrem toho beriem Wellness by Oriflame..od kedy ich užívam tak som menej unavená, viac sa sústredím, podporujem svoj mozog a kardiovaskulárny systém, zlepšila som si trávenie, pomáha mi pri chudnutí...užívam ho denne, a to vo forme tabliet/ kapsúl a vo forme koktejlu
ešte som zabudla napísať, že som si posilnila ja imunitu
beriem vsetky vitaminy, pretoze sa snazim mat pestru stravu