Aké veci sa vám darí predávať v bazáriku?

23. aug 2022

Dobrý deň. Som tu nová a chcem sa spýtať aké veci sa vám podarilo predať tu na MK a pripadne za koľko. A naopak aké veci sa vám tu vôbec nedarí predať. Chcem si tu dat pár inzerátov tak by som chcela mať prehľad čo sa tu oplatí dat a čo mám darovať a nestacat tým čas. Sú tu kupujuce zodpovedné? Ďakujem za rady

stanulienkat
23. aug 2022

Tu predam maloco. Skor Bazos.

miskaska
23. aug 2022

Ja vacsinu veci darujem. Ak mam nieco pekne, tak predam, ale davam nizku cenu, vtedy sa to aj rychlo preda 😀

anjelicek26
23. aug 2022

Tak nove, znackove, predas vsade... zvysok do balika za mini cenu, nech sa toho zbavis, ak nezbavis do troch mesiacov, tak darovat...

zooeynka
23. aug 2022

Kazdy ma inu skusenost. Ja ked tu nakupujem tak zavazi dobra fotka a cena. Najvacsia tragedia ked tu zeny predavaju sprate, vytahane(detske)oblecko za ceny za ake nakupis aj v obchode nove. Ak sa chces zbavit veci daj nizku cenu a teda treba dobry stav. Ak chces zarobit tak tu tie veci v bazare budes mat dlho

feeewa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nely1704
23. aug 2022

Mňa zaujme takisto fotka a cena ! Zaraza ma, keď aj zánovnu vec chcú viac ako za novú. Nehovoriac o cene poštovného sa to proste potom neoplatí....

mamamasama
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilino
23. aug 2022

Ked vydím ako minule sveter za 12 eur plus pošta. Trošku treba odžmolkovať. Tak takú vec za toľko na MK a ešte musím urobiť aby bol nositeľný nepripadá v úvahu. Ale inzeráty typu darujem zadarmo k nakúpu. Zadarmo to nie je lebo ak nejakú vec chceš silou mocou si musíš niečo kúpiť aby si tu vec získala. A stoji im to v albume aj rok. Ked pozriem že staré veci koľko stoja a zaplatiť ešte poštu tak mám dosť. Alebo niektoré tu majú 2 tisíc a viac inzerátov no neviem načo to je dobre. A nepredajú ani polovicu a stoji im to v albume. Nie všetko sa oplatí predávať. Je tu mega obrovská konkurencia. Veľa špekulantiek ktoré za cenu aby predali napíšu vec v dobrom stave a ked TI to príde je to akurát súce na handru na podlahu a peniaze v ľufte. Za mňa sa nie všetko oplatí kupovať. Je tu aj veľa starých haraburd za neskutočne ceny.

bashawelle
23. aug 2022

Darilo sa predávať nosiace pomôcky (šatky, nosiče, oblečenie), všetko bolo vo výbornom stave za dobru cenu. A funkčné oblečenie (outlast napr. ). Barefoot topánky detske - tiež v dobrom stave a za výhodnú cenu . Na MK bazáre mam rada, že je moznost hodnotenia, človek je rýchlejšie v obraze keď sa rozhoduje. Sú ale veci, ktoré sa mi jednoduchšie predávali cez marketplace. Tam nejako ľudia ľahšie pochopili, čo znamená len osobný odber a nechodilo mi x správ, či pošlem qj poštou.

radkaradix
23. aug 2022

ja najradsej nakupujem tu prave kvoli hodnoteniam, kupujem ale len nove veci s visackami, alebo naozaj v top stave za ceny nizsie ako v obchodoch..

ejka07
23. aug 2022

Predala som všetky pomôcky a výbavu pre bábätko, samozrejme maximálne pod cenu s dobrým pocitom, že to využije ešte niekto ďalší.Bol to väčšinou objemný balík,kde bol nevyhnutný osobný odber a tak som vždy pribalila aj kopec vecí grátis.Inak s balíkmi oblečenia nemám dobré skúsenosti, keď si balík za 17€ pocestoval cez pól republiky a vrátil sa mi,lebo som si neoverila kam ho vlastne posielam (do nejakej osady),po pozretí adresy v mapách .A pri označení -darujem sa vždy ozývali rôzne čudné osoby.

ajja1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz