Zaujma ma nazor ake typy muzov v dnesnej dobe bezia ,aki muzi su in,ako by mali vypadat,aky by mal byt idealny charakter.
No, pre mna muz musi mat laskave srdce, musi byt empaticky, zodpovedny, musi byt skutocny muz, ktory si ma zastane a je mi nablizku, a mozem sa na neho spolahnut 🙂 a v tomto budem asi v rozpore s @lauritka , nevedela by som si predstavit zivot s muzom, ktory je v srdci a svojim myslenim, konanim, spravanim sa dietatom. Pre mna muz musi byt vyzeraty clovek o ktoreho sa mozem opriet, s ktorym mozem tvorit rovnoceny tim a zdielat cestu zivota...
a vyzorovo? Mne sa pacia taketo typy muzov (vacsinou su to blondaci..aj manzelik je blondacik) 😀
Ja mam svojho vysnuvaneho manzela..najkrajsi na svete a uzasny clovek..ma neskutocne dobre srdce🙂
@ssisska od 15 rokov Dave Gahan. 😀 😀 😀 MM ma tmave vlasy, modre oci ako DG, ale nie je taky chudy. Vlastnosti (mm je clovek, takze nie je dokonaly)- no take tie knihove- uprimny, mily, statocny, aby sa nebal krvy- overene- bol pri porode, neskolaboval, stal pri nohach a dival sa ako ditko ide na svet- doslovne. 😀 A nech aj trochu hneva, aby nebola nuda. ;)
James Patrick "Jim" Caviezel, Jr.
Mal by byt sam sebou hlavne a na nic sa nehrat ....a vediet lubit .... 🙂
@ssisska Boris Kolár 😀 😀 😀
ten musí mať všetko - keď toľké chceli jeho biomateriál pre svoje deti 😀 😀 😀 😉