Ahojte. Vcera sa nam stala tak vec, ze presne vtedy ked som bola na manzelovi, v tom najlepsom dosiel jeho brat. Otvoril dvere a dobrych par minut na nas pozeral s otvorenymi ustami. Rychlo sme od seba odskocili a prikrili. Nakoniec odisiel a opakoval ze “nic som nevidel, nic som nevidel” 😂 stalo sa vam nieco podobne? Napiste, zasmejme sa. Ps: puritanky, zdrzte sa komentarov ;)
Nam raz prisla svokra do izby...akurat sme boli odzadu....jooooj
Nestalo, ak nie sme doma sami, tak sa zamykame.
takéto sa mi nestalo našťastie nič. No raz pri milovaní sa v "nezvyčajnej" polohe zo mňa vyletel brutálny prd. No hamba ako mraky 😲 Dnes sa na tom už len bavíme 🙂
@deti95060810 20 😂😂
Zaujimave, ze sa tu zeny s tym maju podelit pod svojim nickom pripadne svojou fotkou, len ty si sa podelila anonymne ;)
Viem sa zasmiať na úplne iných veciach,nepotrebujem dáke cudzie sextrapasy čítať na stránke o deťoch.A písať už vôbec nie.úchylov je plný net.....
Raz nás nacapala svokra, ale našťastie nevosla priamo do izby a raz muzov strýko, som myslela že umrem od hanby. Ale bola to naša chyba, mali sme sa zamknut.
.....par minút......sa postav do dverí chyt stopky a odstopuj si minútu.....čas si znasob....2* 3* ??
😁 Buď riadne prehanas alebo vaša reakcia nebola vôbec rýchla 😁
nám sa to tiež stalo načapal nás jeho brat čo už
Par mimut? A to co ste sa na seba tie minuty pozerali?
My sme puritánky? Daj sem origis profil a môžeme sa baviť .🤦🏼♀️🙋🏼♀️
@stela01 👍👍
to brat mal koľko rokov....🙄