Aké topánky nosíte na beh v zime?

amelianka
26. okt 2024

Ahojte, tie baby čo behavate, ake boty používate v zime? Tie čo aj v lete alebo sú nejaké špeci bežecké na zimu? …bývam pod Tatrami, behávam 10km cca 3 krat do tyzdna..pripadne aky gear by ste mi odporučili na zimu?

snehulak77
26. okt 2024

@amelianka ja keď som behavala, tak som mala rovnaké ako v lete. Ale ja som bežala po asfalte alebo upravených chodníkoch. Ak bežis niekde v prírode po snehu, tak sa neviem vyjadriť

lina169
26. okt 2024

@amelianka ahoj, som z tatier, v zime behavam v tom, v com v lete, nic specialne, ani ponozky nenosim nepremokave
Ked mi aj tenisky v terene premoknu, rychlo vyschnu

wintery
26. okt 2024

@lina169 závidím 😍 milujem tatry

cingi
26. okt 2024

Myslim, ze Hoka ma aj nejake zimnejsie / vodeodolnejsie trailove verzie

rikarika
26. okt 2024

@amelianka goratexove v zime, resp keď prši. UZ sa mi stalo pár krát že som po behu mala tenisky, ponožky do nitky mokré a preto radšej goratex v zime.

jamimo
26. okt 2024

@amelianka ja normálne Under Armour. Súhlasím, že do Tatier asi pozri nejaké trailové. Ak máš IG skús pozrieť profil Linda Beniačová, myslím, že ti ochotne poradí.

amelianka
autor
26. okt 2024

Jasan, mám hoka speedcros. Bežím aj lesy/hory ale aj betón/cyklak. Okej tak asi to sama budem musieť nejak zhodnotiť, ďakujem za rady baby a nech sa vam dobre behá ☺️🩷🌷

dadis
26. okt 2024

Ak sa bojis, ze ti bude zima, tak nebude, mne nikdy nebola. Aj po snehu beham v obycajnych trailovkach Salomon a ked premoknu, tak sa aj ususia. Nikdy som kvoli tomu netrpela ani neochorela, tu hodku sa to da zvladnut uplne v pohode.

lina169
26. okt 2024

@dadis presne tak 🙂
Ja mam dokonca skusenost, ze bezim v lese po snehu a pridem domov so suchymi nohami, ale zalezi aj od toho, aky sneh je
Nikdy som neprechladla

lina169
26. okt 2024

@wintery aj ja 🙂
Ten pohlad ma nikdy neomrzi, kazde rano sa tesim na hory ❤️

dobryden
27. okt 2024

@amelianka ja tie rovnake,alurat som si dala do nich hrube ponozky.