Chcem sa spýtať na Váš názor, aké topánky by sa hodili k týmto šatám? Dakujem 🙂
naco sa maju hodit ked ich nebude vidno?
Hocijaké
@sykorkauhliarka bude
cierne alebo v tej tyrkysovej ake su saty. aj ked to sa bude tazko zhanat
ja by som dala topanky farby akej budes mat sperky(ak budes)
Veľa záleží od tvojej osobnosti, že proste ako to cítiš. Alebo aj od toho kam si ich oblečieš. No ak budú vidno ako píšeš (čo podľa mňa teda nie je veľmi šťastné) skrátiť áno, ale zase mali by ostať po zem, potom stratia na svojom výzore dosť. Ale to je už asi jedno.
a) čierna nesmrteľná klasika
b) tyrkysové, presne v odtieni ako je na šatách
za mňa osobne tmavomodré nie, skôr by som išla do kontrastu - červená, oranžová, žltá
Buď čierne lakovane alebo tyrkysove
tak modre su od veci ale ja by som sla do cervenych lodiciek
v kruhu farieb je konttastna oproti tyrkysovej cervena cize je to top kombinacia farireb
@sykorkauhliarka waw, to by ma fakt nenapadlo. Dakujem za radu, budem cosi hladat...
@maruska.s a tiez zalezi ake mas vlasy ... ak tmave, tak cerveny ruz a lodicky by aj sli. ale ak si blondyna tak mozno skor jemne zlate sandalky.
alebo take satrsove sandalky tiez by mohli byt. sandalky sa dnes uz na ples mozu, davno to nie je proti bontonu. kazdopadne to nepreplacat, urcite nie voac ako tri farby na sebe vcertne doplnkov.
@maruska.s Cierne alebo tyrkysove. Ak si das cervene alebo nejake ine "blaznive", bude to vyzerat zle. Tie saty samotne su na moj vkus trochu prehnane - obly vzor a ostry vystrih, vyrazny vzor a masla zaroven, tu maslu by som uz dala asi prec. Este nieco navyse bude vyzerat skor komicky.
@maruska.s tak to by som sla aj do tych cervenych s cervenym ruzom v pohode -ak mas bledu plet. alebo strieborne strassove sandalky - ako neutralne (ako mala napr hablovicova tento rok na plese v opere 🙂 bezove neviem - tym si nie som ista. bud uplny konrast, aelbo potom sulad -tyrkys/cierna.
@maruska.s som rada ze som sa trafila 🙂 netusim kde, bude treba pobehat asi vsetko, co mas v dosahu a mozno nieco padne do oka ...
Ja som pred 5 rokmi zufalo hladala remienkove lodicky vo farbe a dlho nic a nakoniec som nasla v Zare, to tam nikdy nechodim, ale skusila som a podarilo sa