Ahojte, akej farby topanky a doplnky by ste si kupili k takymto satam? Vobec neviem, mam trosku predstavu, alesz necham si aj poradit. Dakujem 😊
kremove (telove)
Čierne rozhodne nie, to ani najväčším omylom, telové, zlaté, iná možnosť k tomu bude vyrmzerat veľmi hrubo a za druhé lacno ;)
ja by som možno šla do takého kontrastu, zelené, červené, kráľovsky modré. by podlľa mňa vynikli a nezlievali sa dohromady, vieš aby sa to trocha oživilo ako celok
Možno by si mohla skúsiť nejaké bordove a kroku bordove doplnky na riadne oživenie 🙂 .. alebo keď tak klasika telova alebo čierna
Ja mam taku farbu siat a nosim k nim cervene a vyzera to super 👍🏻
Čierne sandále a jednu retiazku na krk ....
*Jemnu
Este upresnim, ze chcem ich vziat na svadbu 🙂
@annyq podľa toho či chceš zaujať...pretože pri telovej, čiernej alebo zlatej to bude fakt nuda...tak nosí každá druhá...viď komentáre 😂 na farbu treba mať odvahu a treba ju aj vedieť nosiť... Pre mňa je určite naj kombinácia s hnedou...kludne aj semišové topánky ak máš odvahu...resp. hnedé s otvorenou špičkou a k tomu ako som písala vyššie drevené doplnky kombinované so zlatou...😉😊 pre mňa že top...nič výstredné ale stopercentne zaujmeš....
Sandále na hrubom opätku retro štýl hnedej alebo královsky modrej farby.
Ja mam horcicove saty a kombinujem ich s bordovou
Cervena, bordova, kabelka rovnakej farby. Asi prilis extravagantne, mno. Hneda, je to klasika. Cierna bude vyzerat lacno...
@annyq topanky royal blue, prip. 1 vec royal blue, ostatne nevyrazne/ telove 👍
horcicova s hnedou je nesmrtelna kombinacia 😉
Dakujem vsetkym za rady 🙂 Dala by som si aj hnede sandale, ale hladam, hladam, a neviem ziadne najst 😕
Klasicke cierne, alebo matne zlate, ak chces neco farebnejsie tak si viem predstavit tmavozelene, alebo cyklamenove a taku istu aj kabelku 😉