Prosím kocky poraďte akej farby zvoliť lodičky a listovku k mojim šatám ďakujem aj foto poteší 🙂
Čiernou nič nepokazíš, alebo aj modrá cii zelená v tom odtieni ako máš šaty. Ale ja by som volila čiernu
modrá zelená čierna (tou sa nedá nič pokaziť) prípadne aj kontrast - pozerám, že kamienky tam más aj svetle... ale ja by som išla asi do modrej alebo zelenej
Aj ja som za čiernu farbu - lodičky + listovka.
V tomto pripade uz jedine cierna-ak by si aj trafila farby splyvalo by to vsetko,nevynikli by ani saty ,ani doplnky.a jednoducy styl,pretoze uz saty su vyrazne.ked si este predstavis uces a sperky..aby to nebolo.prilis.
A kedze ples je vecerna akcia,tak cierna kabelka ci lodicky su viac ako vhodne😉
mne by sa k tomu hodili strieborne lodicky a kabelka
Podľa mňa máš už dosť výrazne šaty, tak by som zvolila jednoduché čierne lodičky a kabelku
ja mam presme take tyrkysovomodrozelene lodicky aj listovku na predaj ak by bol zajem, kludne napíste spravu, dakujem mima
dokonca aj kravata v tej farbe by sa nasla....
Áno, hodí sa. Len ja si proste neviem predstaviť, že by som si obula strieborné lodičky, alebo sandále. Ale to som ja, každý má iný názor, či vkus.
Ak ich chces potom aj niekde vynosit tak asi cierne lodicky ale ak to chces len presne na plest tak by to mohlo byt prave pekne s takymi striebornymi doplnkami alebo potom hladat take farby ako su na satach, ktorukolvek z nich ked trafis bude dobre
@lyci ako mozes porovnavat jednofarebne ,takmer zelene saty s tym,co dala autorka-tam ma vytienovane farby a prave preto sa tam ta strieborna uz nehodi .
Pri tvojom priklade su totiz dominantne prave tie doplnky a posobia elegantne.
V pripade uvodneho prispevku su dominantne uz saty,takze k nim sa uz hodi nieco jednoduche,pokial nechce vyzerat ako papagaj.
Striebro by bola dalsia vyrazna farba naviac a uz by sa to velmi bilo.
Bolo by to take cirkusove...fakt lacne.
strieborné...
Ďakujem vám dievčatá veľmi pekne za usmernenie a pomoc volím teda čiernu nakoľko je to môj ples prvý v živote nemala som ani predstavu. Šaty sú naozaj naživo krásne krajčírka sa veľmi posnažila a ja som spokojná. Vážim si to ❤️
čierna je ok, ale podľa mňa by sa najviac hodili strieborné doplnky. nemusia tam byť trblietky a kamienky, také jednoduché iba
ja by som sla asi do ciernych neviem tato kombinacia co je na satach je proste sama o sebe uz zlozita, tak by som sla do istoty, s ciernou nemas co pokazit
Ak chceš byť IN, zožeň si lodičky a j kabelku fuchsiovej farby ale čo najjednoduchšie ale samozrejme elegantné...,
Za mňa tie strieborné, presne takéto som myslela. Aj tie čierne sú pekné. Tie ružové a modré by boli už moooc.
Taký odtieň modrej by sa nehodil, ani ružové, najlepšie by boli tie čierne alebo tyrkysové alebo tmavomodré.
Samotne saty uz maju kovove viacfarebne odlesky. Aby to nevyzeralo preplacane a cirkusantksky, tak jednoznacne cierne lodicky. To bude najviac elegantne. Samotne saty su uz vyrazny prvok, takze by som k nim neladila nic ine vyrazne.
A ano, vseobecne sa strieborna k takej farbe hodi. Lenze saty su skladane, hadzu viacfarebne odlesky, je na nich brosna. Samotne saty su sperkom, takze davat k tomu strieborne doplnky je uz cez.
cierne a cierne
Hm...tie modre mozno ale nie taketo.museli by byt leskle alebo trblietave...ale aj tak,jednoznacne elegantne su iba tie cierne.
Tie strieborne su otrasne-podla mna mozes mat iny vkus.
A ruzove vobec nie
Podľa mňa čierne. Ťažko trafíš presne také farby, ako sú na šatách, mohlo by sa to biť.