Veľmi rada nosím rôzne letné šaty alebo riflovu sukňu, avšak si vždy k tomu obuvam iba sandále. Prosím poraďte aké tenisky sa hodia k letným šatám, pričom ich mám viac druhov - ackovy strih, obtiahnuté (puzdrové), jednofarebne aj pásikavé či so vzormi. Všetko si buď po kolená alebo jemne pod kolená.
Aké zvoliť tenisky, aby to vyzeralo dobre. Nie som vysokej postavy (165cm) preto je moja predstava o teniskách nízkych (pod členky), s nie hrubou podrážkou a svetlej farby (biele, béžové).
Napadlo ma klasické Converse (tzv. traky ale tie som už mala a pri dlhšom chodení má v nich boleli nohy).
Aké by boli podľa vás vhodné. Poprosím o konkrétne rady, prip. foto, link.
Vopred ďakujem
ja mam doma take mokasinky v jemnej ruzovej farbe 🙂
@a_alexandra_a
@oli2782
Ďakujem obom 😉
Nízke biele, nie masívne, skôr platenky, dobre má Pepe jeans
Mala som aj tieto Gant, majú pekný lesk
https://playersroom.sk/damske-topanky/platenky/...
Ja som zbožnovala Converse, ale tiež už časom a asi teda aj po pôrode mám inú nohu ako som mala kedysi. Vlani som si kupovala na skúšku Novesta a tie sedia super a sú aj omnoho pohodlnejšie.
Jednoznačne platenky budú vyzerať jemne, ja tiež nosím tak ku sukni a šatám neznášam vysoké opätky, ale to bude mojou vyskou :D
stiahni si aplikaciu pinterest a zadaj si tam "midi skirt with sneakers outfit" a vyhodi ti plno obrazkov
@9gabi9 conversy
Ja nosím ku šatom cez leto rôzné šlapky, v ktorých sa dobre chodí, nosím na nižšom opätku, lebo som dosť vysoká. Sú aj také športovejšie, aj klasické.
ja osobne convers a spol nemozem ani citit, na nohy by som to nedala, neskutocne zle sa to aj obuva, ja som predala vsetky (kupili sme si ich vsetci doma jednou dobou) na bazariku :D
Osobne hocijake sneakersy by som si dala,alebo znackove ecco atd, dokonca sa mi zda ze aj modelky na ecco stranke ich maju k sukniam...
Ďakujem všetkým. Už som o niečo "múdrejšia" 😁😉
Hilfiger ma pekne. Pred asi 6 rokmi som kúpila od nich parádne, ako cvicky, len na šnúrky, no už ich nevyrábajú. Nosím do teraz, len treba sa starať o ne, aby biele aj ostali
@snezienkaaa82 ďakujem za tip.
A prosím ťa akým štýlom sa staráš o biele platene tenisky aby ostali 6 rokov pekne?
@9gabi9 hehe, no už nie sú také biele. Skúšala som kadečo, od vanishu na biele, cez žlčové nydlo. Sanytol na biele bol dobrý a nabudúce idem skúsiť prášok od Eurona Černý, nejaký Agent. Uvidime
Biele jednoduché tenisky bez vzorov, nášiviek, značiek a podobne... ak ťa v nich bolia nohy, kúp si ortopedické vložky do nich