Aké tenisky k letným šatám?

9gabi9
12. apr 2022

Veľmi rada nosím rôzne letné šaty alebo riflovu sukňu, avšak si vždy k tomu obuvam iba sandále. Prosím poraďte aké tenisky sa hodia k letným šatám, pričom ich mám viac druhov - ackovy strih, obtiahnuté (puzdrové), jednofarebne aj pásikavé či so vzormi. Všetko si buď po kolená alebo jemne pod kolená.

Aké zvoliť tenisky, aby to vyzeralo dobre. Nie som vysokej postavy (165cm) preto je moja predstava o teniskách nízkych (pod členky), s nie hrubou podrážkou a svetlej farby (biele, béžové).
Napadlo ma klasické Converse (tzv. traky ale tie som už mala a pri dlhšom chodení má v nich boleli nohy).

Aké by boli podľa vás vhodné. Poprosím o konkrétne rady, prip. foto, link.

Vopred ďakujem

a_alexandra_a
12. apr 2022

Biele jednoduché tenisky bez vzorov, nášiviek, značiek a podobne... ak ťa v nich bolia nohy, kúp si ortopedické vložky do nich

oli2782
12. apr 2022
simonkaa27
12. apr 2022

ja mam doma take mokasinky v jemnej ruzovej farbe 🙂

9gabi9
autor
12. apr 2022

Čo som teraz prebehla teraz narýchlo tak našla som takéto niečo ...
Tie prvé sa javia pohodlné ale prídu mi moc športové. A tie ďalšie dvoje zase či nebudú pôsobiť na nohe robusne

9gabi9
autor
12. apr 2022

@a_alexandra_a
@oli2782
Ďakujem obom 😉

marcellka32
12. apr 2022

Nízke biele, nie masívne, skôr platenky, dobre má Pepe jeans

marcellka32
12. apr 2022

Mala som aj tieto Gant, majú pekný lesk
https://playersroom.sk/damske-topanky/platenky/...

xili99
12. apr 2022

Ja som zbožnovala Converse, ale tiež už časom a asi teda aj po pôrode mám inú nohu ako som mala kedysi. Vlani som si kupovala na skúšku Novesta a tie sedia super a sú aj omnoho pohodlnejšie.

zuzubb007
12. apr 2022

Jednoznačne platenky budú vyzerať jemne, ja tiež nosím tak ku sukni a šatám neznášam vysoké opätky, ale to bude mojou vyskou :D

knihomolka2
12. apr 2022

stiahni si aplikaciu pinterest a zadaj si tam "midi skirt with sneakers outfit" a vyhodi ti plno obrazkov

petronellla87
12. apr 2022

@9gabi9 conversy

mpg
12. apr 2022

Ja nosím ku šatom cez leto rôzné šlapky, v ktorých sa dobre chodí, nosím na nižšom opätku, lebo som dosť vysoká. Sú aj také športovejšie, aj klasické.

kiwi3
12. apr 2022

@9gabi9 z tych tvojich asi ziadne. nejake jemnejsie platene, najlepsie fakt cisto biele, napriklad aj converse typu

simca06022011
12. apr 2022

ja osobne convers a spol nemozem ani citit, na nohy by som to nedala, neskutocne zle sa to aj obuva, ja som predala vsetky (kupili sme si ich vsetci doma jednou dobou) na bazariku :D
Osobne hocijake sneakersy by som si dala,alebo znackove ecco atd, dokonca sa mi zda ze aj modelky na ecco stranke ich maju k sukniam...

mirage
12. apr 2022

@kiwi3 mne sa zas pacia, ja mam v kuse na sebe biele tenisky, aj platenky, aj robustnejsie, nemam v mode zabrany.

mpg
12. apr 2022

@mpg Aj na stránke bonprix majú také rôzné letné nízke tenisky, mala som aj z tadiaľ a boli celkom dobré.

9gabi9
autor
13. apr 2022

Ďakujem všetkým. Už som o niečo "múdrejšia" 😁😉

snezienkaaa82
13. apr 2022

Hilfiger ma pekne. Pred asi 6 rokmi som kúpila od nich parádne, ako cvicky, len na šnúrky, no už ich nevyrábajú. Nosím do teraz, len treba sa starať o ne, aby biele aj ostali

9gabi9
autor
13. apr 2022

@snezienkaaa82 ďakujem za tip.
A prosím ťa akým štýlom sa staráš o biele platene tenisky aby ostali 6 rokov pekne?

snezienkaaa82
13. apr 2022

@9gabi9 hehe, no už nie sú také biele. Skúšala som kadečo, od vanishu na biele, cez žlčové nydlo. Sanytol na biele bol dobrý a nabudúce idem skúsiť prášok od Eurona Černý, nejaký Agent. Uvidime