Aké tablety do umývačky riadu?

kamilkka
6. apr 2014

Ahojte, prosím vás o podelenie sa so skusenosťami ohľadom prostriedkov do umývačky... Ktoré sú dobré a ktoré vám robili problém, ktoré sa oplatí kúpiť aj napriek vyššej cene. Ja mám umývačku pol roka, mala som somat - spokojnosť, iked prihorene hrnce som musela potom dočuchať, teraz som kupila tablety W5 a na riadoch mam po umytí zaschnuté drobné biele bodky, akoby neopláchnutá nerozpustená tableta, ale čo tu čítam, tak každý výrobky W5 chváli, v čom je problém?
Ďakujem 😉

ajdika
6. apr 2014

ahoj, ja používam gélové kapsuly Jar, ja nemám problém ani s pripáleninami (aj Finish je dobrý), ale možno závisí aj od myčky a od programu, ktorý používaš. Skús najprv zmeniť ten, či to pomôže.

luba28
6. apr 2014

ano W5 je dobra,..len tablety do mycky nie,lebo su agresivne a nicia tesnenie v mycke,....

luckalucka83
6. apr 2014

Ja kupujem v DM, take v rozpustnej folii, ze ju nemusis davat dolu (neviem, ci ich na SK maju 😕 ) . Tieto sa mi osvedcili najviac, skusala som Finisch, kapsule Jar, z Lidla, Somat a tieo DM vyhravaju a ako bonus maju skvelu cenu 🙂

stefka33
6. apr 2014

Jar platinum je u mňa číslo jedna. Aj lidlové nie sú zlé, len treba čistiť filter. Pri jarových ostáva čistý. Neviem ako vám, ale pri lidlových, ak otočím tabletu modrou stranou dole, tak sa mi tableta nerozpustí úplne. Ak žltou stranou dám dole tak sa vždy rozpustí úplne.

macenka26
6. apr 2014

Pridávam sa k luckalucke83, tiež som počula, že tie DM- kové sú veľmi dobré. Osobne som ich ešte nemala ale počula som na ne veľkú chválu. Určite ich aj ja vyskúšam.

veverka24
6. apr 2014

Ja som mala z dm multi power a ziadny zazrak.. Pohare mi ostavali flakate.. Zatial najspokojnejsia so somatom gold.. Po finishi mi nejako chemicky smrdeli taniere🙂 priatel z nich odmietal jest..

tykat
6. apr 2014

Vyskusali sme vsetko, muz zacal od najdrahsich lebo ved musia byt najlepsie. A vzdy bol problem, nerozpustena tableta v 8 pripadoch z 10. Prasok na tanierich, flaky...Az sme sa dopracovali ku kapsulam Jar Platinum. Zmenila som zamestnanie a v novej praci ich pouziva upratovacka. Riad mame vzdy krasne cisty, umyvackou to nebude, je priemerna. Takze za mna jednoznacne Jar.

janulabj
6. apr 2014

použivam prašok nie tbl, z DM. spokojnost

obcanka123
31. okt 2020

Ja odporúčam Jar ... Ale nemala som problém ani s kapsula mi Finish. Ale ako tu už bolo spomenuté záleží asi aj od mycky. Ale Jar sa mi osvedčili aj na staršej aj na novej mycke

cirilinka
9. okt 2023

Dobrý večer,aké tablety či gél odporúčate na umývačku riadu Philco? Ďakujem