Moja je sladkosti..už roky sa toho chcem zbaviť.. ale niekedy je to ťažké.. aké sú vaše?
Sladkosti a namyslanie si všetkých chorôb čo existujú a ešte možno sociálne siete 🤔
Sladké, instagram, nakupovanie 🤷🏽♀️ ale snaziiim sa robiť s tým nieco.. takze držme si palce 🤞🏻
@veronika2316 hej?.. a co si namyslas že ti je?
@kati301 jo nakupovanie..to som mala až obses ..ale tiež sa brzdim lebo by som skrachovala a praskli by mi skrine..potom už len vyhadzujem
Čítanie popri jedení. Samozrejme ze nie pri slávnostnom obede alebo večeri... 🤣🤣🤣
Sladkosti a káva
Tiež sladkosti...a nie, nechcem sa ich vzdať...😃😃😃.
Kava, bez nej neviem velmi fungovat a ked si rano nedam uz na obed mi je zle. Mam nizky tlak.
No a potom dobre jedlo, myslim tym fine dining.
jedlo, kava, pozeranie netu
Telefon, sladkosti, aj nakupovanie, aj ked teraz sa celkom drzim, som si povedala, ze do dalsej vyplaty vydrzim minimum nakupov. 😁
Káva a syrové čipsy 🤦
Klasika. Kava a k nej nieco drobne sladke na zahrymňam.
Na dovolenke si viem od toho odvyknut. Ale prve dva dni su vzdy strasne, ked som neskutocne unavena, spomalena a ospala (inzulinova nerovnovaha, lebo telo je pripravene na svoju “davku”).
A ani by som sa k tomu nevratila. Ale v praci mam zabehnutu rannu startovaciu rutinu, teda seriu roznych ukonov. A medzi ne patri aj priprava kavy.
No a som zas tam, kde som bola.
som tzv. "ipad kid" čiže keď niečo doma jem, musím mať pustené buď nejaké video alebo rozhovor/podcast 🙂
Jedlo a je to dost blbe no
@moonlight1210 áno.. klasika to aj ja..kava musí byť už roky..to je tiež moje..
@hederamonstera jedlo je život..tak si len uzivame nie😀
Kofola/coca cola/pepsi🫣 skusala som sa vzdat ale neda sa😀
@judit47 no to počúvam často že býva zavislost aj na Cole.. ze iné sladené pitie to nenahradi
Smartphone s internetom. Skúste si nechať vypnutý internet na mobile a spočítať koľko krát po ňom denne siahnete. 😑
Káva s cigaretou ráno a večer. Alkohol už nepijem odkedy sa mi narodili deti lebo deti by nemali vidieť zmatlaných rodičov (výnimkou je keď máme s manželkou romantické večery so šampanským). Sladké mi nechýba. Radšej slané
@h2 no pekne😁
kešu orechy
Sladkostí, ale.nevien či to nazvať závislosť. Lebo keď si nedám, tak nemám žiaden abstak.
Káva, rána, desiata, obed, večera. Radšej si dám kávu ako obed 🙄 ale keď nemám kávu, neexistujem
Zmrzlina, nanuky....ráno káva
@vyrovnanaosoba veru aj ja..niekedy iba celý deň kávu.. a potom mi je naskapatie
Fajčenie
Tiež som z klubu podporovateľov sladkého 🫣