Ahojte baby ake su Vaše sny alebo ciele? Po čom Vaše srdce túži alebo čo by ste chceli dosiahnuť? ❤️
@viestta obnoviť vzťahy s rodinou hlavne s mamou❤️
zdravie je samozrejmost, ale okrem toho mat deti lebo sa nedari, a vydat sa (partnera mam) nechce sa zenit
Môj jediný cieľ je šťastie a byť šťastná
dnešný cieľ: prežiť posledný deň karantény s mužom a deťmi, na homeoffice a neobesiť sa :D
ale seriózne:
- cieľom, na ktorom pracujem, je žiť spokojný a vyrovnaný život podľa svojich predstáv - pre niekoho samozrejmosť, ale pre mňa veľká vec
- ukázať deťom, že život je krásny, aj keď nie je "podľa šablóny" iných - to myslím sa mi darí napĺňať (v rozumnej miere samozrejme)
- mojím snom je viac cestovať (vo všeobecnosti, nie kvôli tejto dobe) a ukázať deťom svet
- mať prácu, ktorá nie je pre mňa prácou - to som si splnila, už len aby to tak ostalo
inak rozmýšľam, ja mám snov a cieľov naozaj veľa. väčšinou sú ale menšie, pre iných bezvýznamné. ale ja sa vždy teším, keď si ho splním a nakopne ma k ďalším krokom. nemám obrovské materiálne sny, čo mama aj muž do mňa vždy hučali, že to nie je normálne, že treba mať veľké sny, že žijem mimo reality... ja si myslím, že treba mať malé sny, ktoré vedú k veľkým, a tešiť sa z ich plnenia 🙂
mojim cielom je zit bezny, obycajny zivot.
mat velku rodinu, vela deti a vnucat a zit jednoduchy zivot.
Môj cieľ aby som vychovala z deti normálnych, dobrých ľudí, a môj sen je mať zdravú a spokojnu celú rodinu bez vážnejších problémov..
Najdôležitejšie je zdravie, aj moje a ľudí na ktorých mi záleží, všetko ostatné si poviem, že už nejako dopadne 🙂 Ale jasné ako u mňa to bola asi svadba, deti, všeobecne založenie rodiny 🙂
Za posledné 4 roky je to túžba po bábätku.😔 Tento sen aa mi stale nesplnil ale teším sa ak sa raz dočkám toho dňa D. ☺️
Mne ide len o to aby sme boli zdraví a šťastní, celá rodina. To je pre mňa taký základ, také ciele ako kariéra, dobrá práca a tak podobne, to som kedysi mala, ale priority sa mi výrazne pomenili.