Dobrý večer,chcem sa spýtať, či má niektorá z Vás skúsenosti so stránkou www.flaro.cz. Objednala som si tam šaty ešte v novembri, 2x som im písala e-mail a vždy som dostala rovnakú odpoveď-vygenerovany email,ze objednavka je na ceste atď. Keď som tam volala,tam bolo neplatné číslo. Objednávali ste si niektorá z Vás z tejto stránky? Ďakujem za skúsenosti.
Nie, síce ma to lákalo, ale po prečítaní recenzií ma to rýchlo prešlo.
Len tie najhoršie! Objednala som si blbé svetielka na kočík. Koncom novembra. Na zimu, keď je skoro tma. Odpísali, že zadali objednávku dodávateľovi v Číne. No keby to viem, že to nemajú na sklade. Z Aliexpress alebo Wishu si viem objednať aj sama. A za pár šupov. Svetielka prišli včera (medzitým som si ich kúpila v cykloshope). Tretina nesvieti! Neodporúčam!
No super 👍🏻 taketo je SVK nikto neriesi dalej, ved nech sa oblbnú aj ostatní co nas po nich, ze. Takze ano poslala som peniaze za tovar A POSTRETLO MA TO ZE NIKTO NEREAGUJE, TOVAR NEPRISIEL A PENIAZE SU FUC!!
@terkad objednavala.. 2x, prvy a posledny 😁 polovica zaplatenej objednavky nedorazila.. priznam sa, ze som to ale dalej neriesila 😊