Ahojte žienky, máte prosím niektorá Fiat Freemont? Ako ste spokojné? A servis? Kazí sa veľmi? Ďakujem
@arcticcode to naozaj?🙁 videla som dobré články naňho len som chcela počuť reálne skúsenosti.
V skutocnosti je to americky Dodge Journey s talianskym motorom
My ho mame. Velkost a funkcie super, vo fiate nam povedali, ze sme kupili dobre auto. A vysledok? Kazdu chvilu pre nieco nenastartuje. Uz sme menili baterku, alternator, milion inych veci a napriek tomu sa panko zo dna na den rozhodne nenastartovat. Kym jazdi, je to super auto, ale uz nas tolkokrat nechalo v stichu, ze si iba hlavu trieskame a detsku autosedacku pravidelne prehadzujeme do starej fabie a freemont je vo fiate kazdu chvilu...
@nanynou no my nemáme práve freemont, ale fiorino (veľké,dvere posuvne)...klop klop sme spokojní....prvé auto pred deťmi sme mali punto malé, ale obe spoľahlivé. Zatiaľ bežná údržba (tlmiče,brzdy....)
my sme mali freemont a vsetko naporiadku, nekazil sa 🙂 keby si chcela kupit zadny naraznik novy mame :D
Nie je pravda, že každý Fiat sa kazí.....my máme už 10 rokov Fiat Punto, a samozrejme ako do každého auta treba raz za čas zainvestovať, ale inak nemôžem povedať zlého slova na naše auto. Nikdy nás nenechal niekde stáť, a to sme ho kúpili už jazdené, aj keď nemal veľa km. Je to spoľahlivé autíčko, nemenila by som, keby nie je pre nás už malé....tiež by sme chceli nové a rovnako sa mi strááááášne páči Freemont a keď prehovorím muža, určite ho kúpime, lebo z vlastnej skúsenosti nemôžem na značku Fiat povedať zlého slova, len chválu.
@marienka1989 že je krásne?😍😍 ja som sa doňho úplne zamilovala odvtedy s ním pílim mužovi uši😁
@nanynou havarijnu nemame, to sa podla mna na ojazdene az tak neoplati a standardnu poistku platime 72 za stvrtrok. Ano, velke robustne auto, cestovali sme na chatu s kocikom, detskou jedalenskou stolickou, detskou motorkou, ohradkou a postielkou, s mackou a nasimi kuframi a kadecim moznym a pomestili sme sa 😀
@marienka1989 aj my sme mali punto a bolo to super auto, skoro ziadne opravy. Mame este fabiu, tu sme si nechali a kupili sme freemont (punta predali). No skoda, punta sme mali nechat, fabia ma chudera tiez uz daco za sebou a casto do nej investujeme..
@nanynou je úžasné, pre mňa vzhľadovo dokonalé auto 😍😎😎 sme rovnaké, ja som sa tiež zahľadela do neho a tiež sa môj muž odomňa niečo napočúva 😀 keďže on ma iné predstavy, musíme sa zosúladiť (to znamená, že musím presviedčať ešte nástojčivejšie 😂😂)
@nanynou waaaaaaaaauuuu, super, gratulujem!!!! prajem veľa šťastných kilometrov bez nehody, užívajte si to kráááásne auto 😍😍😍 škoda, že my sme sa nikam neposunuli zatiaľ 😕 ale nezávidím, prajem Ti to 😘😉🚗
@marienka1989 ďakujeemee❤️ Musíš viac píliť uši manželovi😋
@nanynou vďaka za radu, ak má byť výsledkom také krásne auto aj pred našou bránou, za pokus to stojí 😀😀😎
@marienka1989 budem držať palce snáď to výjde❤️✊🏻
Freemonta chcel aj muz ale nakoniec si kupil mitsubishi outlander 7miestny.no ja malu fabiu a teda 1000cku stala a dalsiu 1000sme do nej vrazili a auto mega bez vybavi proste aj volantom sa tazko toci.a ak ho predam za 500eur aj to bude vela.ale tiez by som si chcela kupit uz vecsie ale 5miestne.tak sa uz pomaly pokukavam po znackach.
my mame fiat freemont, kupeny ako jazdene auto, mal najazdenych 83000 km. cerveny, laska na prvy pohlad 🙂 mozme si len a len pochvalovat, skvele auticko ! aj ked, na kratke trasy urcite nie, vysoka spotreba. na dlhe trasy paradicka, pohodlne, velke, 7 miestne ... len urcite treba ten vyssi obsah motora. je to sice znacka fiat, ale je to v podstate premaskovany dodge, trosku prisposobeny pre EU trh. jedine, co by som mu trosku vytkla, je zle automaticke radenie, ked ides dolu kopcom. ale to si staci prepnut na manual a lesna pohodicka 🙂 a cuvacia kamera a senzory su premakane ! parkuje a cuva sa mi s nim lepsie, ako s malou yariskou 🙂 ja urcite odporucam vsetkymi desiatimi. mame ho 3 roky a zatial ani raz v servise okrem pravidelnych sevisov a vymeny kvapalin. jo, co sme dali spravit, vymena kvapaliny v automatickej prevodovke, co sa odporuca po 100 000 km, robia to len niekde, casto hovoria, ze to ani nie je potrebne, ale casto to vie zachranit automaticku prevodovku, co su tazke prachy za vymenu. takze - prevencia, prevencia.
@noni99 Keďže používam Freemont (2.0 diesel 125kW, automat) 8 rokov a najazdil som na ňom 100.000 km, tak musím povedať, že je to dobré auto, aj keď má svoje muchy (hlavne to podraďovanie automatu pri jazde z kopca).
Hlavne je to veľké full SUV so 7 sedačkami. Pre veľkú rodinu ideál. 😉
Kazdy fiat sa kazi velmi