Aké sú vaše plány po pandémii?

leuchtturm
5. jan 2021

Aktualna situacia je na figu, sny treba snivat a realizovat. Co take pekne planujete po korone?

meluela
5. jan 2021

@leuchtturm stretnut skveleho muza, studijny pobyt, tura v alpach, cesta do skandinavie, cesta do mojho oblubeneho velkomesta s detmi, galerie, koncerty, divadlo, kino, cesty do viedne vlakom. uz sa tesim 🙂

denden77
5. jan 2021

potesila by aj obycajna vecera v restike, ci posedenie pri vine s muzom.. a taka dovolenka pri mori, hmm 😍
ale nasa korona ma este len 4 mesiace, cize "domace vazenie" este daky ten piatok budeme musiet prezit 😁😁

jana_eyre_2
5. jan 2021

Jeeej, gratulujem ku fakt peknej téme.. 👏👏 moc si ma ňou potešila, lebo milujem snivanie.. (trápi ma nie len korona ale aj niečo omnoho vážnejšie a vážne takáto téma mi padne dobre)

My sme dostali od Ježiška veľký stan.. s deťmi by sme chceli ísť na trip ktorý ešte nemáme úplne najlepšie naplánovany, ale pracujeme na tom a cestujeme zatiaľ prstom po mape.. chceli by sme ísť do Salzburgu (už sme si vybrali kemp) kde pobudneme pár dní a spoznáme mesto.. odtiaľ by sme chceli ísť do Talianska do Terstu a potom do Slovinska.. vždy som milovala stanovacky, toto leto sme prvý krát skúšali z deťmi a vyzerajú byt rovnaki nadšenci ako my.. a keďže nikdy nevydrzime dlho na jednom mieste (ani my rodičia, ani deti) tak sa na túto predstavu sústreďujem vždy keď mi je najhoršie..

ninusa221
5. jan 2021

Konečná prva dovolenka pri mori s priatelom ❤️ Tak strasne som sa tešila.. a just sa to pokazilo... ale chyba mi normalny život ako su lyžovačky, kino , korčuľovanie a aj škola... som tu zavreta a nudim sa už na to nebavi 🤷🏽‍♀️

jankapepe
5. jan 2021

@leuchtturm ty si fakt myslíš že tento vírus ktorý tu v obmenách funguje xy rokov zrazu zmizne?
Moje plány a sny covid nepoznajú 🙂

nykkushka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
5. jan 2021

Tak ja som skromná, mňa poteší aj môcť si vybehnúť s mužom do reštiky.

zuzanka.zuzu
5. jan 2021

kino, reštika, USA.... toto sa aktuálne nedá a tešíme sa na to 🙂 jaaaaj a ešte obyčajný nákup v AT (akože zbehnem pre kozmetiku, šunky a pod.)
pri mori sme boli toto leto 2x takže v tom obmedzenie nepociťujem.

leuchtturm
autor
5. jan 2021

@jankapepe jedneho pekneho dna si budeme moc dat masky dole, stretavat sa so znamymi, cestovat a blablabla. Nic netrva vecne. Niektore plany a sny su jednoducho nekompatibilne so sucasnymi obmedzeniami.

jankapepe
5. jan 2021

@leuchtturm nemyslím si

deedol
5. jan 2021

maly sniva o bazenoch, tak pojdeme aspon do petrzalskej plavarne 🙂
ja by som chcela ist niekam na vylet, za rodinou do norska, stanovat na britsky vidiek a tak 🙂 pred pandemiou som planovala portugalsko, tak mozno to. za naj kamosom do prahy... a na nakup do rakuska :D

leuchtturm
autor
5. jan 2021

@meluela
@jana_eyre_2 vidim, ze mame spolocneho menovatela. Tura v Alpach a trip do Talianska.

Ja sa chcem dat konecne na horolezectvo a chodit na tury a so synom planujeme road trip do Talianska.

anjika44
5. jan 2021

Tak v roku 2050 budem už stará na realizovanie nejakých plánov....

jaja1979
5. jan 2021

@leuchtturm ja plánujem... Resp. Som si povedala, že potrebujem svetlo na konci tunela a objednala som na leto dovolenku v Ríme. Taká poznavacka aj s deckami plus cestou tam aj naspäť dva dni pri mori. Všetko autom. A všetko na bookingu s bezplatným stornom týždeň pred dovolenkou. Nemám čo stratiť. Síce si skôr myslím, že skončíme v bazéne na záhrade, ale aspoň sa môžem trošku tešiť. Deckam som to síce ešte nepovedala, aspoň predídeme prípadnému sklamaniu.... Takže tak. Prinajhoršom bude letná dovolenka na SK, aj tu máme veľa pekných miest. V lete sme pochodili východné Slovensko, tak možno dáme Oravu a Roháče.... Uvidíme...

janeninka
5. jan 2021

@leuchtturm moreeee, navstevy, objimanie a zruseny vylet do Lvova - mali sme letiet presne v den ked sa zavreli letiska - ale aj tak sme uz boli rozhodnuti neist.

mattkapd
5. jan 2021

Plánujem sa vrátiť do svojej roboty keďže nás už 2x v starom roku zatvorili..

siska25
5. jan 2021

@leuchtturm moj syn miluje vsetky interierove skakacie a preliezacie ihriska. Tak som mu slubila, ze ho tam urcite zoberiem 🙂 . S dcerou by som strasne rada len tak do kina na rozpravku, na babsku jazdu. A s muzom niekam na veceru alebo nejaky welness. Som skromna, jasne, ze aj dovolenku by som rada, ale tak toto su veci, ktore nam uz velmi chybaju.

janba
5. jan 2021

Vystiskat rodicov

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tncka
5. jan 2021

@leuchtturm more,aspon na mesiac nejaka dobra exotika. Uz toho tu mam plne zuby,setrim aby mi to vydalo na nejaky dlhsi veget nejake Thajsko alebo Dominikanska alebo nieco pekne👌4 roky som sa nedostala na dovolenku tak toto si doprajem🥰🙈

miadi
5. jan 2021

Buduce Xmas ( som optimista) zobrat celu rodinu na Svk a na tyzden chatu na Donovaloch sankovat lyzovat.. potom Mexico Cancun😍o 2-3 Disneyland na Floride zas kym su deti male.. o 3-4r by som chcela pozvat k nam neterku ak ju jej mama pusti a dosiel by aj brat a nasa mama.. prenajat miniautobus alebo camper van a ist na road trip k Niagara Falls Toronto a cez dlhy most na ostrov princa Eduarda pozriet Annin “ dom” .. ked budu deti vacsie NY a Mozno v 2030 Peru a Easter Island. A niekedy cestou na Svk sa zastavit na 🇮🇸 Iceland 😂nad 2030 uz radsej neplanujem. Op a este niekde medzj tym Bahamy Atlantis . Uz sa len dočkat.

nikiki29
6. jan 2021

@leuchtturm ja vôbec nie som nejaký snílek, neplánujem ďaleko dopredu ani nemám žiadne veľké sny 🤷🏻‍♀️ najbližšie plány sú svadba, dovolenka (dúfajme že v exotike) a potom uvidíme... v tejto situácii by mi postačia aj návšteva ZOO so synom či iný malý výlet 😇

nenne27
6. jan 2021

Pozvem vsetkych kamosov na grilovacku,do rana sa budeme bavit,spievat, tancovat. Pojdeme na poznavacku lotyssko litva estonsko.uzijeme si 10 dni na francuzskom vidieku pri mori❤

somatotropin
6. jan 2021

Žiadne. Len prežiť ďalší deň. Holá realita.
Na predkrízovu úroveň sa nevrátime. Píše sa to všade a najviac zahraničné média.
Píše BBC aj iné média. npr.:
https://www.forbes.sk/pandemia-nas-navzdy-zmeni...

diewcatqoo
6. jan 2021

Pojdem za rodicmi, nevidela som ich od juna, kedze nezijem na SK. A snad sa mi uz konecne vydari trip po Pobalti + Petrohrad.

basska_b
6. jan 2021

@diewcatqoo
@nenne27
Jeej, to je milé, že plánujete ísť pozrieť pobaltie. Ja veru tiež by som chcela. Na dovolenky po pandemii sa fakt teším 😍 keď ste ešte nečítali, pozrite si môj článok o Litve: pár cestopisných zaujímavosti, aby ste sa tam preniesli aspoň virtuálne
https://www.modrykonik.sk/blog/basska_b/article/litva-par-cestopisnych-zaujimavosti-qqj5yh/

diewcatqoo
6. jan 2021

@basska_b dakujem, blog si pozriem ;)
Na vylet po Pobalti sa chystam uz 4 roky a stale mi do toho pride nieco neocakavane, kvoli comu to nevyjde. Dufam, ze uz coskoro cely ten cirkus pominie a budeme moct relativne v pohode cestovat.

nenne27
6. jan 2021

@basska_b jeej velmi pekne dakujem, precitame aj s muzom😊

andrejka1974
6. jan 2021

Vies co je moj sen, aby moja dcera mohla opat navstevovat jej sportove kruzky, aby sa mohla vysantit s kamaratkami a nie len santit s rodicmi hoci my sme za kazde blaznovstvo ako skakanie na trampoline aj vcera a pitom mozno dovolenka pri mori

janinah
6. jan 2021

@diewcatqoo stihla som v 2019....teraz chcel syn vidieť sopku.to sme nestihli.tak sa chystáme.inak mi stačí obyčajný život a v práci byt bez respiratorov a štitov