Ahojte odporučte ktoré, najviac sa mi páči asi sada
Tescoma home , potom je president
Tefal uno
Kolimax profesional
Vaše poz+/neg- 👍
Ja mám už 20 rokov Tescomácke..niečo ako President, už nie sú v ponuke....ale sú ako nové. Či zdnuka, zvonku, som max.spokojná.
Za mna tefal.. Hrcne nezatekaju, panvice sa nepoškrabali, prikryvky maju aj nadalej uchyty a neodlomili sa 🙂 a to mi ich bežne syn zoberie a bubnuje po nich s vareškou 😅 mamka ma tescomu a prikryvky vyzeraju jak keby zažili 2 svetovu 😁, hrnce poškrabane, panvice tiez ...
Podla mma to je jedno, vsetko nerezove s hrubým dnom je dobre. Ja nemam rada ak je velka dierka v pokrievke a uz pozeram aj na uchytky ako su robene, lebo do niektorých mi pri prati v mycke natecie voda a následne sa vylieva ked prevratim hrniec. A potom ešte na tvar hrnca pozeram
A nemam sadu, lebo práve ten tvar hrncov a objemy mne nevyhovuju úplne
Ja mam Tescoma Vision 5rokov a varím každý deň. Sú stále tip top ako nové. Svokra robí v Tescome a aj ona ich ma tiež už dlhšie,majú na ne dobre ohlasy.
Dobry den, mala som tescomu a potom sme presli na tefal a som spokojnejsia. Su pevnejsie a celkovo mi pripadaju kvalitnejsie. Mam sice inu radu ale pripada mi tefal lepsi. Tescoma sa mi vzdy rozvyklala, uchyty na poklickach. Pri tefale ani pri intenzivnom pouzivani na materskej sa mi toto este nestalo. Ani mi voda nezateka pod uchyty. Ja osobne teda odporucam viac tefal. Ale akoze aj tescoma vam spravi v principe tu istu sluzbu. Stale su to len hrnce 😉