ake su vase najhorsie sny co si pamatate?? ja mam dakedy masaker kde zomieraju najblizsi als akoze viem ze je to len sen.... budemrada ked sa podelite 🙂))
Utekám po strechách lebo ma niečo naháňa 🤦♀️
Mam ich viac, snívali sa mi pred pár rokmi dodnes si ich pamätám.. myslím, že nie je vhodné sem ich písať, celkom bizár...
@sudocek porovnateľný s Tvojim, nie najdesivejšie, často krát sa mi sníval v obmenách.. za 5min sa zbaliť a docestovať na nejaké miesto, v obmenách, busom vlakom.. samozrejme, medzi tým 1000prekazok a zdržaní.. Vždy som ten bus, alebo vlak stihla, ale raz som naskočila do posledného a zistila som, že môj vozeň sa od vlaku odpojil, to bol iný stres.. Potom som sa zobudila.. 😂
chce ma dostat diabol🤦
Potrebujem vytukat na mobile 112 a vôbec mi to nejde. Snívalo sa mi to niekoľkokrát. A najhorší je tiež smrť niekoho blízkeho, alebo vážna choroba
chce ma niečo alebo niekto zabiť, utekám, zjavujú sa mi rôzne príšery, duchovia, roboti. Tak isto to bola vojna, bombardovanie, útek, skrývanie sa, tmavá obloha, kopa hadov na okolo, vojakov, tankov.
@laila22 ja som mala raz pred rokmi podobný sen, nedá sa naň zabudnúť
alebo že mám neikam ísť a neviem sa zbaliť na čas, alebo utekám a nedá sa mi, nohy sa mi nedajú dvihnúť, zakopávam jednou nohou o druhú
@kvetinka75 presne, pamätám si to detailne... Aj tie iné..
alebo že ma niekto prenasleduje, chcem utekať, a nedajú sa mi otvoriť oči, nevidím kde som
Pre mna boli kedysi velmi zle sny, ze sa na mna vali vlna tsunami. Ale uz to par rokov nemavam. Prvy sen v zivote, co ma hrozne vydesil, bol, ze nam do skolky vtrhli slony a zacali nam zrat vankuse z postielok 🙂 Na ten som fakt nikdy nezabudla. A niekolko mesiacov po narodeni maleho som pravidelne mavala sny, ze sa mi stratil v posteli v perinach, neviem ho najst a bojim sa, ze sa zadusil. Snivalo sa mi to aj vtedy, ked vobec nebol so mnou v miestnosti.
@cocolino234 nestihla som si prečítať Tvoj desivý sen.. 🙂
diky za reakcie ste zlate
@laila22 napis daky najhorsi sak kto nechce citat nemusi
@cocolino234 napis aj ty zaujima ma ci neviete aj z coho to. pochadza take sny sak ved komu to bude neprijemne nech necita
Autorka už nie.. 😂.
@cocolino234 aha, to som čítala, ja na také verím.. desivý môžeš dať do IP.. 😉
Bola som cca 12 ročná keď sa mi sníval sen ako môj ujo padá niekam do priepasti a zároveň sa zo mnou lúči a prosí ma aby som dala pozor na jeho syna ( bratranec mal vtedy 9a boli sme spolu v letnom tábore). Zobudila som sa s krikom, plačom, celá spotena a ďaleko od našich. Po obede si ma vedúca tábora zavolala a povedala ze príde po mňa, sestru a bratranca môj ocino, ze mam pobaliť veci aj im ze sa niečo stalo a musíme domov.. Keď prišiel ocino, zavolal si najprv mňa a povedal mi ze ujo mal smrteľnú nehodu ( spadol z lešenia) ale ze bratrancovi nemáme ešte nič vravieť, ze mu to povie jeho mama. Pre mňa to bol najhorší sen v doterajšom živote...
Izba plná pavúkov, ale že každý centimeter a stále sa hýbu, takže je to ako príliv a odliv a ja som tam, lezú mi po rukách, ale musím prejsť cez tú izbu. A potom taký bizár, že sa mi snívalo že sa dívam z okna a snažím sa mysľou zdvihnúť auto. A aj ho zdvihnem. Vtedy som vstala s takou migrénou, že až. 😂
Mne sa cely zivot raz za par rokov vracia nocna mora, ze som v lese, sama, obcas aj s niekym, je noc a mam z toho uplnu hrozu, des a stale je to ten isty les. Inak v skutocnom zivote som bola uz vela krat v noci v lese, videla som kadejaku zver, pocula rozne zvuky a ta hroza zo sna ma teda nechytila, nastastie 😀.
Joooj prečo ste mazali ? 🤦♀️😆
Padám z lesenia