Aké sú topánky pre deti značky Dd Step?

zuank
17. mar 2018

Chcem kupit dcerke tieto topanocky
D.D.STEP kožená obuv 036-702M white ma niekto?
Potrebujem vediet ci su mekke, ohybne, pohodlne alebo sa zle nosia,

lindusss2016
17. mar 2018

Ak chcete makke a ohybne, tak hladaj radu 015

dzurova
17. mar 2018

Ahojcek.. mame od dd step aj prechodne topanky a aj cizmy ma.. su mekke mne to hodne pripomina topanky ako robi RAK... tie cizmy, mi zacina hovorit, ze ju tlacia do palca, hoci by jej mali byt este podla rozmerov dobre rovnake cislo ma aj tie prechodne a tie ju netlacia.. no vsimla som si, ze spicka pri cizmach je uzsia ako pri prechodnych... a su presne ako si napisala mekke a ohybne.... no teraz by som jej chcela kupit radsej od protetiky topanocky.. kamoska si tie dd step nevie vynachvalit, mne sa vsak viac paci ta protetika hoci su tvrdsie o nieco, ale v nich mi ani raz nepovedala, ze by ju tlacili...

05ada
17. mar 2018
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

ahoj my kupujeme RAK alebo D.D.Step a mala je spokojna maju anatomicku stielku a su ohybne.
Momentalne nam ostali v skrini nove nevyuzite D.D.Step 22-14.4cm vnutorna dlzka povodna cena 32.99e predam za 12e

sandri
17. mar 2018

@zuank Ahoj, makka rada je aj 023 - syn ich mal minulu zimu a velka spokojnost. Skus pripadne pozriet nieco z tej rady. Teraz som objednala radu 036, mali by prist v pondelok, tak ti potom napisem, ci su makke alebo nie.
@lindusss2016 rada 015 je len do velkosti 24, vacsie velkosti sa zial nevyrabaju.

zuank
autor
18. mar 2018

015 sme mali minulu jar a boli super, lenze uz potrebuje c 28 a tie rady nepoznam a nechcem tvrde nepodajne topanocky...dakujem vam za odpoved

zuank
autor
18. mar 2018

@sandri budem ti velmi vdacna

lindusss2016
18. mar 2018

Jasne, mna akosi ani nenapadlo, ze by si mohla hladat take cislo 😀 moja starsia ma len 22, takze vo vacsich sa este nevyznam. Nam ale dd nesadli, moja ma uzku nohu a tak by som rada nasla nieco uzsie, ale za podobnu cenu. Tiez stale hladam

dzurova
18. mar 2018

@lindusss2016 ahoj.. aj nasa ma uzku nozku, az najdes nieco, daj mi pls vediet..vdaka...no my uz nosime 28 az 29....

dzurova
18. mar 2018

@zuank
ahoj.. tieto cizmy nosi teraz tuto zimu velkost 28 a su mekke...https://www.lollipopkids.sk/produkt/dievcenske-... , prechodne zrovna ten model neviem najst, ale tiez su mekke ma take striebornofialkove...kupujes cez internet? nechapem tym radam, co spominas, ale co som drzala tie d d step v obuvi, tak mi to vsetko prislo rovnaky material, takze vsetky boli rovnako mekke.... prave preto na ne ta moja kamoska neda dopustit..

yanni
18. mar 2018

DD stepy 015tsky sme mali aj my. Vlastne aj mame. Prechodne topanocky. Ale mala ich ani nosit nebude. DDstep su skor na sirsiu nozku a nasa ma uzucku a absolutne jej nevyhovuju. Veeeelmi siroke.

lusyc
18. mar 2018

@lindusss2016
@dzurova skuste pozrieť slovobuv. Ja s topanockami len zacinam, tak nemam az taky prehlad. Ale mojej malej, co ma malicku uzku nozku su 18 akurat.

yanni
18. mar 2018

@dzurova Na uzzku su skor Superfit. Pablosky, Pediped, Bobux, Kavat, taku normalnu nozku.

kikulka25
18. mar 2018

@05ada prosim, z akej rady sú tie topánočky? A aká je vnútorná šírka? Ďakujem

yanni
18. mar 2018

@dzurova pri mäkkosti sa nejedna o vrchny material. Dolezite je , aka mäkka a flexibilna je podrazka. 015tsky su s najtensou najohybnejsou podrazkou, vhodne hlavne pre zacinajucich chodcov. Preto sa vyrabaju len do velkosti 24. Vsetky ostatne DDstep rady maju podrazkou tvrdsiu pevnejsiu.

lindusss2016
18. mar 2018

@yanni bobuxy sa mi velmi pacia, ale su dost drahe. Ja by som chcela nieco okolo 30€

lindusss2016
18. mar 2018

@dzurova mojej super sedia vertbaudet, ale kupujem, len ak maju zlavy, treba striehnut. Ale nvm, ako su na tom s vacsimi cislami

zuank
autor
18. mar 2018

@yanni ano ide o mekost a ohybnost podrazky 🙂

dzurova
18. mar 2018

vdaka za typy.. a tie topanky kde kupujete? ako v zivote som tie znacky nepocula... :( a zas z netu to objednavat nechcem.. hm, no ono po tych jej prvych topankach z protetiky sa mi budu zdat vsetky tie ostatne topanky totalne pohodlne, lebo tie sme mali my stasne tvrde... :((( to je pravda, ani mozno ta podrazka nie ako prave ta koza bola strasna, mala v tom nastastie moc nemusela chodit...

lindusss2016
18. mar 2018

@dzurova no veruze z netu. Vsade mas moznost vratit, ked nesadnu. Treba ale vediet spravne pomerat nozicku a nasledne podla tabulky zistis, ci ma tvoje dietko uzku alebo sirsiu, podla toho potom vyberas znacku. Popripade ak mas moznost poskusat od nejakych mamiciek z tcojho okolia.

dzurova
18. mar 2018

@yanni uff som kukla nejake.. to su ale fakt drahe topanky, ked si predstavim, ze mala to nosi tak tri mesiace a potom uz by mala sandale a na jesen by jej boli male:((( ale inak sme minuly rok kupli tenisky od filu a tie jej dobre sadli, rada ich nosila, tak aj tento rok jej aj take kupime...

sandri
19. mar 2018

@zuank ahoj, dnes prisla ta rada 036. Osobne mi rada 023 pride maksia. Na prvy dotyk je ta podrazka tuhsia, priecne sa nedaju zohnut vobec. Ale po par zohnutiach v rukach zmakli, cize predpokladam, ze nosenim zmaknu. Ak ale mas moznost kupit radu 023, chod do nej, tie boli makkucke.

yanni
19. mar 2018

@dzurova No su. Ale zial, dobre topanky su drahe. A ja detém mechem zincita nohy uz v detstve. Co budu robot so svojim telom v dospelosti, to uz neovplyvnim. Ale teraz sa este da a ja si tu namahu dam.
Inak Superfit a Pablosky sa daju kupit aj na SK. Aj normalne v obchode. Pablosky neviem, ci aj niekde inde, ale v BA urcite. Superfit zacali vyrabat (konecne) aj s mäksou podajnejsou podrazkou. Inak sme ich mali az neskor od ca. 3-4 rokov. Su prakticky neznicitelne. Pablosky vyrabaju v Spanielsku a do c. 23 rada Step easy su fantasticke. Mala ich mala od zaciatku: Teraz zial od cisla 24 uz len sandalky, tie su este flexible. Ostatok uz nemusim: Takze bobuxy a kavat to istia.
Ono uplne prve su dobre napr aj Elefanten v Deichmanne. Tie nie su extremne drahe a pre prve krocky velmi dobre, ci uz podrazka alebo kozeny zvrsok. Od zhruba troch rokov noha uz tak rychlo nerastiek takze niekedy vdrzi za sesozu jedna velkost. Nasa najmladsia ma teraz 2 roky a 8 mesiacov a od jesene, kedy jej zo dna na den poskocila nozka o cislo, sa nic nezmenilo. V zimnych cizmickach a topanka mala najskor este extra vlozku, nedavno som jej ju musela vybrat, ale stale je ta tom jednom cisla. Cize tento rok som vyhrala prvu v sportke, co sa tyka zimnej obuvy. Ani ejdno dieta nepotrebovalo väcsie boty.

Inak tenisky/botasky ma nasa teraz Skechers, tie su super. Tiez da sa povedat neznicitelna. Fila mal jeden rok najstarsi, tie sa rychlo rozpadli. Este pre mensie deti mozno ok ale per väcsich, co sa vaade stveraju, kopu, behaju, pir tych sa neoplati na topankach setrit.

dzurova
19. mar 2018

@yanni 🙂) no mozno k tomu dojdeme aj my🙂) ale nasa zatial ma 3,5r a nikam sa jej pesi chodit nechce, takze jej topanky vydrzia hodne... co si pisala, ze detom tak rychlo nerastie noha, zial v nasej rodine to tak nie je... mala velmi rychlo rastie, uz teraz nosi velkost 116.... nozku ma tu 28 az 29 skor... takze tak.. a myslim si, ze aj protetika ma urcite po zdravotnej stranke dobre tie topanky.. a ze sa fila rozpadne? ved okrem toho bude mat este dvojo sandalok cele otvorene a plus tie prechodne topanky a mozno aj gumaky kupime, keby chcela po kaluziach behat... ked by som videla tie znacky co si spominala urcite si ich pozriem, ono aj na oblecenie malej kupujem take co najpohodlnejsie a nie vzdy najlacnejsie, ale cim je starsia tym viac od toho upustam, lebo ono znici asi vsetko🙂) ked uz nie nosenim tak svojimi nicitelskymi napadmi typu rozstriham si nove leginy atd🙂)) taz zistujem, ze sa to moc neoplati kupovat jej nieco velmi drahe...

sasesoe
30. mar 2018

@zuanka ahoj, pozri skupinky o Barefoot, Bose nozky a pod. Tu aj na fb. Nemusis mat cisty BF, su aj alternativy, ale tam je prave to, ze je to makke, ohybne, dost siroke atd. A tato znacka sa mi spaja prave s BF, len moze byt, ze niektori robia mensie cisla akoby BF a vacsid cisla uz "klasicke", v tych skupinkach by Ti vedeli poradit. Su tam aj babenky, kt maju eshopy/predajne tu na SR a casto sa da aj vyskusat pred kupou