Aké sú topánky John Garfield?

sisi161
20. nov 2017

Ahojte chcela by som sa opýtat aké máte skúsenosti s kúpou topánok v obchode John Garfield ?

indiankaindi
20. nov 2017

@sisi161 myslim ze o predajni Garfield najdes toho kopec nielen tu ale aj na celom internete. Ide o velmi nekvalitnu obuv kupovanu dakde v Bangladezi a f. Garfield len nasiva znackove cedulky. Ja osobne mam velmi negativnu skusenost s velmi drahymi zimnymi topankami, ktore boli udajne mustang ale mustang taketo topanky nikdy nevyrabal. Posudok mi vysiel v moj prospech, teda ze ide o velmi nekvalitny povrchovy material (akoze koza) a zimne 90€ topanky sa mi rozpadli po 2 tyzdnoch... neviem ci najdes jedinu pozitivnu reakciu na tento obchod, pochybujem. Ale tam kupit co len snurky do topanok su peniaze vyhodene von okno, alebo presnejsie vyhodene do schranky p. Šutaríkovi, ktory je majitelom...

flimelka
20. nov 2017

nevie, ako ja odtial zopar topanok mam, no nevsimla som si, ze by boli nejak nekvalitne @indiankaindi . kvalita ako z kazdeho ineho obchodu

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika6
20. nov 2017

@indiankaindi všade je úplne rovnaká kvalita..kúp si v Daichmane,Baťu.. tak o dva týždne detto..
čiže recenzie sú všade rovnaké

indiankaindi
20. nov 2017

@dominika6 ja kupujem LEN u Deichmana alebo v inych predajniach, dokonca f&f je vyssia kvalita ako garfield. V kazdom pripade reklamacne podmienky ma garfield najhorsie. Majitel garfieldu vlastni aj posudkovu firmu, ktora vydava posudky... cize cele zle 😒 a nie je to len moja skusenost, spojili sme sa viaceri a naslo sa nas viac ako 300... cize asi tak

pokojvdusi9
20. nov 2017

Priklanam sa k Daichmanu.Mam velmi zle skusenosti s reklamaciou lebo syn ma velku nohu v CCC a v Exisporte.Tam by som si uz nekupila a ani nekupujem ani gumu do trenyrok.V Daichmane som bikdy nemala problem

11mata
20. nov 2017

Ja kupujem deťom bežne v ccc a nenastal tam problém reklamáciou a vôbec som ich nikdy nemusela reklamovať 🙂

pokojvdusi9
20. nov 2017

Moja reklamacia ciziem v CCC prebehla takto.Nastupili si predavacky ako posledna veduca vzali synove cizmy ktore pretekali samozrejme ze vysusene.Kazda cizmu vzala do ruk a posledna veduca mi povedala ze reklamaciu neberie lebo tam nema ako zatekat sev je neporuseny no mala som dost aj ludia okolo mna.A ked som to chcela reklamovat dalej aby to postupila ked mi to ona nezreklamovala tak som si to mala zaplatit v Partizanskom kde maju svojho posudzovatela a cena bola 2x vyssia ako cizmy.Tak nech zije CCC v Tulipe Martin

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pokojvdusi9
20. nov 2017

Hm...Dalsi pripad synovi som kupila botasky v Exisporte.Syn maS190cm a 46 nohu preslapla sa mu pata Boty za 160€.Reklamacia neuznana synovec pracuje v SOI v Blave poslal zo ZA SOI kontrolu.V Exisporte mi robila vtedy znama a bola u toho ako mi povedala boli sme v prave SOI nam to uznala ako to veduci pocul zacal vrestat ze tym sa s nimi dobre vztahy ako z obchodom koncia.Soikar teda povedal ,,dobre,tak v ramci dobrych vztahov pani tu reklamaciu neuzname"a skoncili sme.Este som si dala urobit posudok ten nam nam v hlavnom obchodnom mieste v KE zamietli tak po 4 mesiacoch studovania zakonov behania do obchodu som to vyplakana vzdala.Takze s touto obuvou uz nechcem mat nic spolocne

pokojvdusi9
20. nov 2017

Prajem viac stastia pri vybere obuvi ako mame my.Ja si davam radsej posielat zo zahranicia od nasich a mam uz pokoj 🙂

rucka77
21. nov 2017

Kupovala som tam topánky minulý rok takto pred Vianociami keď bola tá akcia, že jedny kúpiš a druhé dostaneš za euro (tie lacnejšie) a celkom fajn vydržali a dala som za ne asi 40€. Akurát čo som tam mala také malinké nápisy pripevnené ako meno značky tak to mi na oboch odpadlo a zostali tam také dve dierky malé

neboziec
21. nov 2017

@sisi161 nemam ziadne skusenosti ale mozte si na nohy nalepit parketu to urcite je dobra volba topanok

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pokojvdusi9
21. nov 2017

@hettinka Boli to Adidas vysoke tenisky.Preto tiez ked nam nieco treba kupujeme v Daichmane alebo Partizanskom ale to je fakt minimum.A este Ecco mame predajnu vedla podniku.A aj ked je to niekedy 2.trieda a su drahsie tak vydrzia

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pokojvdusi9
21. nov 2017

@hettinka No pri reklamacii sme zistili ze vsetky botasky ma Exisport Made in Vietnam.Takze mate pravdu.Prajem pekny vecer 😉