Zaujima ma , kolko vas stoji strava mesacne pre stredne velke plemeno napr labrador alebo borderka. Ratajme s kvalitnymi granulami. Dakujem.
Cca 50€ ale treba ratat aj s necakanymi vydavkami. Takze by som dala skor 60-70€
Ahoj 🙂
Granulky 15 kg - 50 eur - vydržia cca 6-7 týždňov
Konzervy 8x800g - 20 eur - vydržia 6 týždňov
Plus ak k tomu nejaké pamlsky, prípadne lieky, kĺbová výživa (tá nás vyjde rozpočítane cca 15 eur na mesiac)
Samozrejme treba rátať aj s prípadnými veterinárnymi výdavkami, ktoré sa môžu naozaj predražiť - nikdy nevieš.
@zlostitko mam nemeckeho ovciaka celorocne vonku,a cez zimu nas strava vyjde viac kedze kvoli nabratiu zvysujem krmnu davku, cize granule 50€ + maso/ryza/cestovina +vitaminy.
Dakujem vam ☺️
no 50EUR a viac (mna granule + lososvy olej vyjdu cca 60EUR, bez konzerv, maskrt atd) a necakane vydavky na veterinara, inak bezna veterina cca 30EUR rocne + proti kliestom davame bravecto tj okolo 30-40EUR + jednou dobou klbovu vyzivu bral.
ja mam viszlu a jemu teda krmna davka z "obalu" granul nestaci, je na Taste of the wild cca 13kg granule / 50-60EUR/ a tie mu vydzia niekedy 4-5-6t podla rocneho obdobia a aktivity.
@adriannasvk Akeho mate psika?
@zlostitko border koliu. Ale to sa tesi celkom dobremu zdraviu aj ked tie klby uz nie su ono...labradora ma nasa suseda ale ti chudaci trafili takeho viac choreho zdraveho a tam sa pohybuju v uplne inych mesacnych cislach... ale ak chces psovi dopriat,granulky,konzervy,nieco kvalitne proti kliestom,hracka,pelech,misky,veterinar,nejake dobroty tak sa treba pripravit,ze to je naozaj viac ako 50€ mesacne.
@zlostitko nemecky ovciak - granule 50e, konzervy a maskrty cca 25e, nas zboznuje lopticky a piskacie hracky, aj to nieco stoji, raz rocne kompletne ockovanie 30e, antiparazitny obojok 20e. Treba ratat aj so zakladnou vybavou na zaciatok - obojok, voditko, misky, peliesok, prip. prepravka na prevoz a pod. A tiez ratat s tym, ze obcas sa nieco vyskytne a treba navstivit veterinara... je to predsa ziva bytost a priatel 😊 🐕
My sme kúpili veľké vrece granúl za 50e na dva mesiace, máme puliho... Plus všetky kosti aj 10 e týždenne... Ale pes nieje len o tom čo mu kúpiš, ale je to veľmi casovo náročná záležitosť
70 - 100 EUR, ale my máme vždy veľké hebedá (momentálne leonbergera), veterina zvlášť
60 eur, australsky ovciak