Potrebujem poradit, ako sa tvoria na klavesnici symboly ako napr. srdiecka a pod. Dakujem 🙂
edita ja reku vyskusam a nic...pisem kamoske na skype (fubar) a poslalo jej (fubar) 😅 😅 😀 😀
pockaj
ja tiez 😀 😀 😀 😀
(fubar)
♥
tu mi to nejak nevychadza,,,,neviem preco,,
co to ma ako znamenat to fubar?
bubba ako si urobila srdiecko?
srdiecko nahodou viem som mudra,ukradla som ho v jednej teme teda v nazve temy a to tak ze som ho iba okopirovala...takze edenka,srdiecko uz mas 😀
Buba ako si tam dala to srdiecko????Aj ja chcem!
edenka okopirovala ctrl+c a potom vlozila ctrl +v
♥Jeeej to by ma nenapadlo.... 😅
okopirujte si ho
Jejo,ja som si ho dala do pasu prave...Doteraz som sa cudovala,ako to tie baby robia...Dik,lebo srdiecko je moj najoblubenejsi symbol.... 😀
Sa tu vytesujem a tatino sa ma pyta,ci mi tak malo staci k radosti,ze sa tesim z takej somarinky...?? Noooo! 😅
no len mne to na skype nefunguje skopirovat, robi mi to taky stvorcek 😒
no vidis 😀 😀 😀 ine ani netreba tato tema sa dala aj nazvat..ako sa urobi symbol srdiecko 😀
ale mooning ide na skype je to super 😀
♥♥♥ 😀
edenka mozno mas nejaku starsiu verziu skus si ju update ovat 😀
tak som rada baby ze sa tesite, no mne to nejde 😠
musi to ist aj bez kopirovania, pouzivaju sa pri tom spolu dve klavesy, no nepamätam si ktore ☹
Edenka,ja to robim tak,ze s lavym tlacidlom na mysi nabehnem naa to srdiecko,ako keby si ho chcela vymazat.Zostane modre a potom pravym tlacidlom dam-kopirovat a daj si ho kam chces.Potom prilepit a je tam! 😀
(finger)
Ked budes na tom srdiecku,tak chod s mysou z prava do lava....aby zostalo modre,az potom kopiruj a prilep! 😀 😀
Buba co je finger?? 😕
♥♥♥ 🙂
😀 😀 Edenka supeeeeeeeeeeeeeer!!!! 😀
ale ako pozeram tak tu to nefunguje ale na skype to funguje
.. vystrkuje zadek = (mooning)
... ukazuje prostředníček = (finger)
... kouří = (smoke)
... pokyvuje hlavou jako když poslouchá hudbu = (rock)
... venčí psa = (toivo)
... má na hlavě kuklu = (bandit)
... je opilý = (drunk)
... nadává = (swear)
... někam ukazuje (fubar)
ja neviem ako sa robia srdiecka,,ale napr,,daj si zatvorku a malym napis mooning a zatvor,alebo fubar,a finger,,to vsetko v zatvorke,,, 😀 😀 a dalsie ,,ktore ja pouzivam na skypku zo znamymi..sranda musi byt,, 😉