Aké sú dôvody k mazaniu príspevkov na MK ?

ktochytavzite
16. jún 2019

Nerozumiem kvoli comu sa maze nieco,co neporusuje pravidla MK.???
Ale k teme .

jania023
16. jún 2019

@ktochytavzite aka bola otazka?

abbey1
16. jún 2019

Ja by som rada vedela, prečo tému zmazali.

evittam
16. jún 2019

@abbey1 Treba oslovit uzasnu moderátorku.😉

abbey1
16. jún 2019

@evittam V téme sa normálne diskutovalo, pokiaľ nezačala riešiť moderátorka, ktorá tam sama osobne prispela dosť vyhranenym názorom. A zrazu mazanie príspevkov a potom celej témy. Len by som naozaj rada vedela, či to bol len popud moderátorky. Autorka príspevku komunikovala úplne normálne. Tak neviem, či by ona mala úmysel zmazať.

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

Ved to ze porusenia pravidiel to jednoduchi zmazu,zacto ze niekto s nou nesuhlasi.

evittam
16. jún 2019

@abbey1 Ja viem. Preto to pisem. Mne tiez zmazala príspevok. 😉

jania023
16. jún 2019

@ktochytavzite a o co sa jedna? Teda ak by vam nevadlo to znova napisat

evittam
16. jún 2019

@abbey1 A jasne je napísané,ze príspevok bol zmazany adminom.😉 Niekto bohužiaľ nevie spracovať kritiku a bohuzial taky človek je moderátorom nejakej stranky kde si svoju frustráciu riesi takymto spôsobom...Co uz.

abbey1
16. jún 2019

@annabella111 by nám mohla vysvetliť.

evittam
16. jún 2019

@abbey1 Pozor len aby aj toto nezmazala.😉

abbey1
16. jún 2019

@jania023 Kocka sa pýtala, ako by sme reagovali, keby nám dcéra oznámila, že má priateľku a nie priateľa. Normálne bežala diskusia, pokým sa zapojila dotyčná moderátorka. Hneď mazáka príspevky, ktoré s ňou nesúhlasili. Napokon zmizla celá téma. Podotýkam, že tam nikto na nikoho neútočil.

annamarin
16. jún 2019

Ja by som ako autorka predošlej temy chcela poprosit... Niekto v diskusii zmienoval film na taku temu. Mohli by ste prosim znovu napisat nazov? 😄

abbey1
16. jún 2019

@evittam Veď som len chcela dať priestor druhej strane na demokratické vyjadrenie sa. ;)

abbey1
16. jún 2019

@annamarin Držím päste!

beky1813
16. jún 2019

@abbey1 ona sa nevyjadri, ja len dúfam, ze to admin poriesi, napisala som im

evittam
16. jún 2019

@abbey1 Suhlas s
@beky1813
Nebola schopna normalne komunikovať v predošlej diskusii. Len mazat co sa jej znepacilo.

malasandrika
16. jún 2019

Smutné, že niekto v pozícií moderátora resp. admina ide poúčať nás bežné diskutujúce a sám nevie zvládať kritiku. Nabudúce by som odporučila sadnúť si na prsty a nekomentovať, keď neviem zvládnuť iný názor. 🤷🏼‍♀️
Po dlhej dobe to však bola téma, kde to nevyzeralo ako medzi sliepkami a padli aj zaujímavé pohľady na túto tému. Škoda.

evittam
16. jún 2019

@malasandrika Uplne suhlasim. A zaujímalo by ma na zaklade coho vyberajú moderátorky.

beky1813
16. jún 2019

@malasandrika ja si myslím, ze to robi naschval, aby mohla mazat

shilla23
16. jún 2019

@malasandrika aj takto vyzera demokracia na MK 🤣🙏 a co sa jej nepacilo?

malasandrika
16. jún 2019

@evittam žiaľ, posledné komentáre som nevidela, ale museli ste jej viaceré zasiahnuť ego a počet bodiek, keď sa zmazala téma 😅😅😅

nini1010
16. jún 2019

Toto sa deje asi iba na MK a na Blahovom profile...Z akeho titulu sa obycajny clovek stava moderatorom a moze svojvolne a jesitne rozhodovat o tom co sa zmaze?!Pani moderatorka je homofobka a mala by byt za taketo spravanie zbavena moderovania.

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

@jania023 jednalo sa o to ze mlada skecna si nasla dievca a ako by smecreagovali na to my,kebyze nam dovedie dcera domiv priatelku a nie priatela.A boli tu nazory za aj proti..A tema sa jednoducho zmazala,bez toho zeby tu niekto niekoho osocoval.

nini1010
16. jún 2019

Oznacte ju niekto homofobku nech sa najde.

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

@malasandrika ved prave,bola to zauhimava diskusia.

annamarin
16. jún 2019

a neda sa ta diskusia nejako obnovit?

diana20
16. jún 2019

Akože šla som si urobiť pár brušákov na päť minút a keď sa vrátim, ze čo nové tak diskusia zmazaná.. ďakujem za znovu otvorenú tému, no myslím, že už sa to bohužiaľ tak nerozbehne... som sklamaná správaním moderátorky.. ako moderátorka by mala byť objektívna a vedieť prijať kritiku.. A keď to nevie tak radšej napísať nič..

sardinka32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubkavargova1
16. jún 2019

trojbodka bola moderatorka?

nini1010
16. jún 2019

anabella111 to bola nie?