Nerozumiem kvoli comu sa maze nieco,co neporusuje pravidla MK.???
Ale k teme .
Ja by som rada vedela, prečo tému zmazali.
@evittam V téme sa normálne diskutovalo, pokiaľ nezačala riešiť moderátorka, ktorá tam sama osobne prispela dosť vyhranenym názorom. A zrazu mazanie príspevkov a potom celej témy. Len by som naozaj rada vedela, či to bol len popud moderátorky. Autorka príspevku komunikovala úplne normálne. Tak neviem, či by ona mala úmysel zmazať.
Ved to ze porusenia pravidiel to jednoduchi zmazu,zacto ze niekto s nou nesuhlasi.
@ktochytavzite a o co sa jedna? Teda ak by vam nevadlo to znova napisat
@annabella111 by nám mohla vysvetliť.
@jania023 Kocka sa pýtala, ako by sme reagovali, keby nám dcéra oznámila, že má priateľku a nie priateľa. Normálne bežala diskusia, pokým sa zapojila dotyčná moderátorka. Hneď mazáka príspevky, ktoré s ňou nesúhlasili. Napokon zmizla celá téma. Podotýkam, že tam nikto na nikoho neútočil.
Ja by som ako autorka predošlej temy chcela poprosit... Niekto v diskusii zmienoval film na taku temu. Mohli by ste prosim znovu napisat nazov? 😄
Smutné, že niekto v pozícií moderátora resp. admina ide poúčať nás bežné diskutujúce a sám nevie zvládať kritiku. Nabudúce by som odporučila sadnúť si na prsty a nekomentovať, keď neviem zvládnuť iný názor. 🤷🏼♀️
Po dlhej dobe to však bola téma, kde to nevyzeralo ako medzi sliepkami a padli aj zaujímavé pohľady na túto tému. Škoda.
@malasandrika Uplne suhlasim. A zaujímalo by ma na zaklade coho vyberajú moderátorky.
@malasandrika ja si myslím, ze to robi naschval, aby mohla mazat
@malasandrika aj takto vyzera demokracia na MK 🤣🙏 a co sa jej nepacilo?
@evittam žiaľ, posledné komentáre som nevidela, ale museli ste jej viaceré zasiahnuť ego a počet bodiek, keď sa zmazala téma 😅😅😅
Toto sa deje asi iba na MK a na Blahovom profile...Z akeho titulu sa obycajny clovek stava moderatorom a moze svojvolne a jesitne rozhodovat o tom co sa zmaze?!Pani moderatorka je homofobka a mala by byt za taketo spravanie zbavena moderovania.
@jania023 jednalo sa o to ze mlada skecna si nasla dievca a ako by smecreagovali na to my,kebyze nam dovedie dcera domiv priatelku a nie priatela.A boli tu nazory za aj proti..A tema sa jednoducho zmazala,bez toho zeby tu niekto niekoho osocoval.
Oznacte ju niekto homofobku nech sa najde.
@malasandrika ved prave,bola to zauhimava diskusia.
a neda sa ta diskusia nejako obnovit?
Akože šla som si urobiť pár brušákov na päť minút a keď sa vrátim, ze čo nové tak diskusia zmazaná.. ďakujem za znovu otvorenú tému, no myslím, že už sa to bohužiaľ tak nerozbehne... som sklamaná správaním moderátorky.. ako moderátorka by mala byť objektívna a vedieť prijať kritiku.. A keď to nevie tak radšej napísať nič..
trojbodka bola moderatorka?
anabella111 to bola nie?
@ktochytavzite aka bola otazka?