Aké situácie ste zažili so zákazníkmi?

25. júl 2022

Verím tomu, že práca s ľuďmi vie veľakrát poriadne pobaviť, ale aj vytočiť, tak preto by som bola zvedavá na nejaké vaše vtipné zážitky so zákazníkmi, alebo také, ktoré vás poriadne nahnevali. 😃

Ja som si síce vyskúšala ešte len prácu v bufete, ale predsa len ich mám dosť.😅 Napríklad, keď jeden zákazník silou mocou chcel niečo, čo sme nepredávali, a nie a nie mu vysvetliť, že to nemáme...🤦🏽‍♀️ Tak teda teším sa na vaše komentáre. 😁

pukina
25. júl 2022

Ja som robila pre jednu firmu zakaznicky servis a pravidelne nam s kolegynou volal jeden pan a odbavoval sa na nas so slovami, ze my urcite nie sme deti komunizmu, ze nemame ziadnu uctu a respekt voci druhym, ze za komacov by sa nestalo take ze by sa nieco nedalo (o com teda silno pochybujem😂) - podotykam, ze sme boli voci nemu vzdy slusne, len sme nevedeli vyhoviet jeho sialenym poziadavkam pripadne mu nieco meskalo 😀 posledne telefonaty sme si uz davali na hlasny odposluch a nechali sme si tieto jeho 15minutove monology zniet popri praci namiesto radia.. zlate casy

blancheporte
25. júl 2022

U mna sice nie zalaznici,ale klienti....takze jednemu panovi som urobila potvrdenie na pockanie.A tak vytiahol 5 euro a daval mi ich s tym,ze si mam kupit cokoladu.To by nic nebolo,kebyze mame kamery,za nim bolo kopec ludi a este aj dalsie kolegyne....no trapas ako hrom!!!

autor
25. júl 2022

Samozrejme môžete kľudne písať aj o klientoch a pacientoch.

kabba
25. júl 2022

Mojej kolegyni nechala zakaznicka tringelt 0,02€ so slovami “na nohavicky”. Doteraz nechapeme, co tym myslela a kde sa daju take lacne zohnat 😂

tykat
25. júl 2022

Myslím ze ta predavačka co sa jej to stalo sem nenapíše tak dam ja. Došla som par rokov dozadu vrátiť nejaké oblečko, pozdravím, úsmev, poviem co chcem, dam na pult tovar, dam bloček… a predavačka ze ale to mi nemôže zobrať. Tak ja na nu ze ako nemôže, tovar je s visačkou, nenosené, v lehote a za ňou ma napísané na veľkej ceduli ze do 30 dni sa tovar da vrátiť takze nevidím dôvod aby ho nezobrala. A ona vraví, no ja ho nemôžem zobrať lebo to je z HMka a my sme CAcko. Baby ja som sa taaaak hanbila 😅 ospravedlnila som sa jej, ona smiech, tak sme sa zasmiali, ja som zbalila oblecko a bloček a asi pol roka som toto CAcko neďaleko obchádzala 😀

eeffka
25. júl 2022

@tykat ja som bola vratit a musela som predavacke ukazat ich blocek kde to bolo napisane ze 30dni na vratenie 😆 a jej reakcia, hmm to je cudne.

Alebo som bola vratit pokazene maso s blockom 3dni do zaruky, a ze preco som ho neuvarila skor?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michkat
25. júl 2022

Skôr hosť na hoteli, kde som robila na recepcii. Pani bola Polka na služobke a neviem či bola iba tak na*rata na celý svet alebo za to, že škúlila, ale kolegyni od nervov ukázala prostredník. Pri check-oute na ďalší deň skúšala čo to aj na mňa, písala som jej adresu firmy na faktúru a ona si nedala vysvetliť, že to za sekundu nejde, pretože fakt hneď ako som začala písať začala na mňa vrcat či už to mám a že ona tam tam nebude čakať. Tak pardon, ale ak to nie je v systéme, čo nebolo, musím to manuálne najskôr zadať a to teda trvá dlhšie ako sekundu. 😅 Nonsens, ach.

lilyianka
25. júl 2022

Ja opíšem co "vyviedol" šéfov syn. Pokazil sa mu notebook, tak ho šiel (sam) reklamovať resp riešiť. Len dodám,že na tieto veci sme na firme mali ľudí čo to vybavovali, ale ôk. Proste "mladý" prišiel do predajne ,že NB pokazený , predavačov podal blok a čakal. A predavač mu vraví,že kde má NB? Mladý, že aha to som nevedel,ze aj ten treba.
Toto by sme sa nikdy nedozvedeli keby zrovna vtedy tam nebol aj iný kolega. Ten tam skoro odpadol 😂

judar
25. júl 2022

Pred rokmi som vypomahala starsej kolegyni ...dosiel cudzi chlap riadne nadrzany a capol jej po riti,....strhlo sa to s jeho spravanim natolko ze sme sa museli od strachu zamknut do nedalekej kancelarie kym bo vratnik nevyhodil

vevesh
25. júl 2022

Ja som bola v knihkupectve martinus pred par mesiacmi a mali nejaku sadu k vyrociu- celenky alebo ine reklamne predmety so vzorom cicmanskej vysivky. A dosiel tam stary pan a zacal sa na kase stazovat, ze ako si dovolili taky vzor natlacit. Ze to vobec nezodpoveda originalu! A vytiahol svadobnu plachtu svojej mamy s original cicmanskou vysivkou a vysvetloval tam rozdiely a rozculoval sa, ako to vobec mozu uvadzat ako original. Ze jeho mamina pred 80 rokmi 45 dni pred svadbou s dievcencami z celej rodiny nakladne celu plachtu vysivala. A potom ju pouzili na svadobnu noc🙈🙈🙈🙈🙈🙈no chudence dievcata brigadnicky. Este ked som odchadzala, tam tou vysivanou plachtou maval😂

olympus
25. júl 2022

Nastupovala som do práce po materskej stým,že vypomôžem na informáciách.A na svojom pôvodnom mieste budem mať nočné.Po prestávke som sa vrátila na info,že som ešte niesla igelit a kartóny z plochy.Zákazník prišiel k pultu a začal po mne kričať,že na pokladni horí pás.Pozerám po ňom,že som zo seba nevidela ani hlásku,ani som sa zo strachu nepohla,že prečo kričí a,že prečo sa na neho usmievam ako prihoretá,normálne som myslela,že to preskočí a,že mi jednu šľahne.Pritom sa nikde nič nerobilo.K slovu ma nepustil,ani náš slávny SBSkár neprišiel a do teraz nechápem čo chcel,aby sa niekto cudzí prišiel takto odbaviť krikom a trieskaním po pulte??????Všetci po mne hľadeli,no celá červená so slzami v očiach som ušla do kancelárie.A on si išiel ďalej nakupovať...Nikde nič nehorelo a pokladne išli ďalej. To bol môj najhorší zážitok so zákazníkom

julka828
26. júl 2022

Ja som brigadovala ako studentka v potravinach v pokladni. Prisla stara baba nablokovala som jej nakup. Po chvili sa vratila aspustila na mna ze som jej nablokovala salamu ona ze ziadnu nema ze co si myslim ze blokovat co chcem jak mozem robit tuto pracu ze som taka hentaka ja som s placom blokovala ostatnych zakaznikov a ona stale len hucala ako na decko. Nakoniec sa ukazalo ze na mase jej miesto parkov dali stitok od salamy musela este doplacat rozdiel. Doteraz ked si nato spomeniem mi je smutno