Aké si kúpiť Smart fitness hodinky?

4. máj 2020

Ahojte, chcem si kupit fitness hodinky, len neciem sa rozhodnut. Chcem aby hlavne spravne pocitali kroky a s tym aj kalorie spalene, cvicenie, srdcovy tep, mali notifikacie prepojene s Iphone, a aby ukazovali ked mi niekto telefonuje. Moj vyber zatial je Fitbit versa 2. Povodne som chcela Applewatch ale odradza ma slaba vydrz baterky. Prosim poradte ake si kupit ?

s_a
4. máj 2020

Garmin vivoactive

dublinka22
4. máj 2020

Ja mam fitbit versa 1 a som nadmieru spokojna. Vsetko krasne slape. Baterka vydrzi 5 dni, mam zapnute notifikacie na kalendar, sms, mesenger, whatsapp a telefonovanie. Vsetko pekne ukaze a vies si nastavit aj zakladne odpovede na spravy.

n_i_ka
4. máj 2020

Ja mám xiaomi amazfit GTS, vyzerajú ako applewatch. Pekne fungujú s mobilom (hovory, sms...) Rátajú kroky, kalórie, majú viac aktivít.. nabíjam ich raz za tri týždne takže u mňa spokojnosť 🙂

hettinka
5. máj 2020

Ja som mala huawei colorband2 s iPhone a super fungovali. Mame aj xiaomi myband2, aj tie v pohode.
Ale od Vianoc mám Applewatch a nedá sa porovnať s fitnaramkom. Pre mna super vec, že sa sa nimi platiť, priamo z nich volať, majú počasie, siri. Čo sa týka nabíjania, cez deň vydržia,v noci nabijam, nabijú sa rýchlo.

autor
6. máj 2020

@hettinka hned by som brala apple, len ja si chcem aj spanok sledovat, a ako ked v noci ich mam nabijat ??

hettinka
6. máj 2020

To nabijes za hodinu. Večer pri telke. Mne trosku vadí rozmer, tie fitness náramky sú ľahučké, maličké. Zasa na applewatch kúpiš mrte náramkov, ja mám 4 rôzne náramky aj športové aj elegantne z AliExpress a veeela aplikácii je.

mirka414
15. jún 2022

Za mna Apple watch top používam ich už roky staršie vždy zdedí ešte sestra .teraz mám číslo 5 a uplna spokojnost