Ahojte, chcem si kupit fitness hodinky, len neciem sa rozhodnut. Chcem aby hlavne spravne pocitali kroky a s tym aj kalorie spalene, cvicenie, srdcovy tep, mali notifikacie prepojene s Iphone, a aby ukazovali ked mi niekto telefonuje. Moj vyber zatial je Fitbit versa 2. Povodne som chcela Applewatch ale odradza ma slaba vydrz baterky. Prosim poradte ake si kupit ?
Ja mam fitbit versa 1 a som nadmieru spokojna. Vsetko krasne slape. Baterka vydrzi 5 dni, mam zapnute notifikacie na kalendar, sms, mesenger, whatsapp a telefonovanie. Vsetko pekne ukaze a vies si nastavit aj zakladne odpovede na spravy.
Ja mám xiaomi amazfit GTS, vyzerajú ako applewatch. Pekne fungujú s mobilom (hovory, sms...) Rátajú kroky, kalórie, majú viac aktivít.. nabíjam ich raz za tri týždne takže u mňa spokojnosť 🙂
Ja som mala huawei colorband2 s iPhone a super fungovali. Mame aj xiaomi myband2, aj tie v pohode.
Ale od Vianoc mám Applewatch a nedá sa porovnať s fitnaramkom. Pre mna super vec, že sa sa nimi platiť, priamo z nich volať, majú počasie, siri. Čo sa týka nabíjania, cez deň vydržia,v noci nabijam, nabijú sa rýchlo.
@hettinka hned by som brala apple, len ja si chcem aj spanok sledovat, a ako ked v noci ich mam nabijat ??
To nabijes za hodinu. Večer pri telke. Mne trosku vadí rozmer, tie fitness náramky sú ľahučké, maličké. Zasa na applewatch kúpiš mrte náramkov, ja mám 4 rôzne náramky aj športové aj elegantne z AliExpress a veeela aplikácii je.
Za mna Apple watch top používam ich už roky staršie vždy zdedí ešte sestra .teraz mám číslo 5 a uplna spokojnost
Garmin vivoactive