Ake si davate predsavzatia do noveho roka? Chcem sa nechat inspirovat, preto ma zaujimaju konkretne predsavzatia ( nie len take vseobecne, ze chcem byt zdrava, a pod.).
@dskjhfdlkdjhl podobne. Nevidím v tom zmysel. Ak niekto chce naozaj niečo zmeniť, chce to úsilie, pracovať na tom dlhodobo, nastaviť sa na to, nie 31.12. si niečo v hlave narýchlo vymyslieť a zrazu od 1.1. tak zázračne žiť.
Úspešne začať v novej práci, začať pravidelne raňajkovať a viac čítať knihy. Menej kričať po deťoch, ale nedala som to na nový rok, postupne začínam už teraz, teda už od novembra.
Že začnem cvičiť, čítať knihy, šiť šaty, venovať sa viac sebe a menej stresovať...
Začať cvičiť, čítať viac kníh, nájsť dobrú prácu a čo najmenej sa stresovať
Ziadne. Ked nieco chcem urobim to hned. Necakam do noveho roka, ze zacnem zdravsie jest, viac spat, cvicit, budem lepsim clovekom... Blbost. Kto naozaj sa chce zlepsit a zmenit necaka na isty datum.
@mamina0078 to je pravda. Ale nie vždy to vyjde tak, ako človek planuje. Mozno preto si davaju na novy rok predsavzatia. Tento rok bol pre mna katastrofálny, preto som si dala i ja nejaké tie predsavzatia. Snáď budúci rok bude lepší ako tento.
@savanna žiadne a to každý rok 😎
Akurat som hovorila muzovi, ze uz mam 1 predsavzatie a to porodit dieta (som v 8mes). Myslim, ze to dokazem splnit 😁
ja si dávam ciele, nie predsavzatia 🍀
Schudnúť ako každý rok 🤔😂 ale vždy to vo februári aj skončí 🙈
Ja si dávam každí rok aj počas roka... Vždy si poviem nerozculovat sa nad blbcami ci v práci či hoc kde, či kolegovia atď... , neriešit, kľud, pohoda... Prd to sa nedá.... To sa jednoducho nedá!
Ako vždy, schudnúť 5 kíl. Už len 7 a mám to 🙈🙈🙈
@savanna predsavzatie nie je novoročné ale vydalo na začiatok januára... Rodila som 1.12 a po 4 týždňoch som začala s rychlochodzou a časom dúfam prejdem aj do behu, budúci rok by som chcela odchodit/zabehnúť 666km a aspoň jeden Spartan pretek a samozrejme zhodiť aj tehotenske kila a niečo navyse- dokopy to bude na celý rok 26 kíl...
Žiadne, Silvester a Nový rok nie sú pre mňa špeciálne dní sú ako ostatné, akurát že nepracujem, tak sa venujem deťom viac. Keď si niečo zmyslim, urobim to hocikedy. Ale to preto, že v minulosti to boli tie predsavzatia, plány, želania, ale bohužiaľ nič nebolo tak ako by som chcela a ako som si želala.
Nedávam si, ak si už niečo stanovím je to presne ako píše @sasitimi17 - cieľ.. A dám si ho kedykoľvek počas roka. Teraz som si v lete dala dve na ktorých bude treba chvíľu dlhšie pracovať, niesu ľahké takže ich neprezradím, ale dala som si "čas" do 30tky...takže mám ešte stále rok a par dní. Čiže tento rok už musím zapracovať viac, aby to tak aj bolo a keby sa mi to podarilo skôr, bude limit stále splnený "do" a ja budem len a len spokojnejšia.
Ja sa chcem viac venovat detom, bytviac laskava, vludna,trpezliva a menej nervozna mama, menej kricat a viac im vysvetlovat...taketo predsavzatie mam uz dobry polrok, no mam pocit,ze akokolvek sa snazim, vzdy zlyham, takze je prave toto taky moj dlhodoby ciel
Pred 1,5mes som začala behať tak môj cieľ je pokračovat a zabehnut aspoň 5km v pohode taze je to výzva. 2,5mesiaca chudnem takže tiež makam aby som chudla a spevnela. Aby som si o rok povedala že som to dala na výbornú a som so sebou spokojná.
@savanna Ziadne a vzdy ich splnim😉