Chystáme sa rekonštruovať dom, ale nevieme aký typ schodiska použiť. Vôbec sa do toho nevyznám, a neviem ani ako sa na to mám spýtať odborníka, keďže ani neviem aké rôzne typy existujú, čo koľko stojí a čo by bolo pre nás najlepšie. Budem vďačná za každú radu pre laika . 😵
My tiez pomalicky zohaname schody do domu ktory prerabame. A vobec si sa nerozhodla ake sa ti pacia? My sme sa doma zhodli ze najlepsie asi bude investovat do drevenych, to je take nadcasove ....
@kikurka Tiež si myslím, že drevené schody sú asi tak najlepšie z dlhodobého hladiska, ale musia byť kvalitné. Moderné to bude vždy podla mňa 😎 Určite sa oplatí vraziť do dobrých schodov, netreba sa nechať oklamať.
@anetkablahova a mate sama skusenost s drevenymi schodmi? Nesmyka sa vam na nich napriklad v ponozkach ked su nalakovane? A co udrzba? Zistujeme prave teraz co najviac info....
@kikurka My máme niečo podobné ako sú tieto empate.sk/schody-a-schodiska/chrbticove-schody/ a na tých sa samozrejme nešmýka, su skoro nové , ale inak na chalupe čo máme staré schody do podkrovia tak na otm sa šmýkalo, a kúpili sme na to také "nálepky" alebo ako to povedať protišmykové, ale do moderného domu asi nič moc...
@katka_bs
ja poviem pravdu,ked niečo neviem a chcem silou mocou o tom všetko vedieť,vygooglim,čo sa mi páči a potom sa pýtam na možnosti majstra...
lebo je jedna vec čo sa ti páči a druhá vec,čo je aj reálne či už cenovo,alebo podľa typu schodov...