Aké šaty na promócie?

petra922
17. jún 2014

Ahojte zrejme takata diskusia uz niekde je ale aj tak... prosim poradte ake saty si mozem obliect na promocie? Poprípade aj s fotkami...Mozu byt aj dlhe korzetove ako na ples?dakujem.

havana_frost
17. jún 2014

@petra922 Ahoj, na promócie zakryté ramená (nie ramienka ani korzet), kokteilové šaty, aspoň po kolená. Farba nie je určená. Nešla by som do kostýmov ani do plesových šiat. Nie je to ples ani módna prehliadka, ale decentná akademická udalosť.

grettka
17. jún 2014

promocia je podla bontonu denna spolocenska udalost, casto byva aj v dopoludnajsich hodinach, takze plesove saty nie su na mieste. Videla som uz aj doslova roby s kruhovou spodnicou, no fajn na ples uprostred zimy, ale urcite nie na promocie v horucom lete. Rovnako, aj ked sa to sem-tam vidi, tak neodporucala by som nohavice pre damu. Odporucaju sa kokteilove saty ku kolenam, pripadne mozu byt aj dlhe saty, ale nie plesove, nie prilis odhalujuce strihy. Kostym by som nazavrhovala. Zalezi na strihu a materiali. (Ja osobne saty na promocii nebudem mat, ale suknu a top). Doplnit vhodnymi topankami - lodickami, nie vycaptane balerinky.

sonyap111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz