Aké šaty na ples?

sandra49
20. apr 2023

Ahojte baby. Idem na rodičovský ples a netuším co na seba. 120 rokov som nikde nebola. Som nízka, chuda a mam dlhé hnedé vlasy a netuším, co by mi pristalo. Na materskej som sa zmenila a uz neviem v com som pekná 🤣🙈 co sa teraz nosi? Nechcem aby to bolo moc prehnane, ale nechcem vyzerať jak tetuska a ani ako pubertacka v Ackovej sukni😅 pozerala som aj bazár keďže nechcem moc investovať. Lodicky mam čierne, červené a petrolejove, všetky semisove a jedny čierne sandale. Poraďte prosím, ktorým smerom ísť 😅🙏 dakujeeem

truthy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
20. apr 2023

pre začiatok zabehni do požičovne šiat a poskúšaj. darmo ti tu budeme posielať kde aké šaty keď sa ti nemusia páčiť, alebo jednoducho ti nepristanú...najlepšie skúšať. uvidíš.

sandra49
autor
20. apr 2023

@deti95060810 to máš pravdu..asi to bude najlepšie,si poskusat, keď sa človek hľadá aj farebne aj štýlovo. Ďakujem 😊

deti95060810
20. apr 2023

@sandra49 u nás v svadob. požičovni majú aj spoloč. šaty za 25 - 30 e /požičanie na asi 3 dni. niekedy sa aj to oplatí.

patus_2
20. apr 2023

@sandra49 ja by som zašla skôr do obchodu ako do požičovne. Pretože v malých mestách, kde je maličká požičovňa nieje veľky výber. Nevidím síce tvoju postavu, ale šla by som do pekných puzdrových šiat, lodičiek a navlnenych vlasov. S tým nič nepokazíte.

kornelies
20. apr 2023

@patus_2 Nie kokteilove saty a rozpustene vlasy. Tak moze ist v nedelu do kostola, na firemnu party, na oslavu okruhlych narodenin.

kornelies
20. apr 2023

@sandra49 Plesova sezona za nami...urcite to bude ples? Skus zistit, co mali zeny oblecene minuly rok.

sandra49
autor
20. apr 2023

@kornelies hej ples. Oni mávajú v máji. Budúci týždeň zistím ako to tam chodí s oblečením. Ďakujem

patus_2
21. apr 2023

@sandra49 zistí ako šaty sa preferujú, ale keďže ide o rodičovský "ples" tak nepredpokladám, že to budú dlhé róby po zem. Ja chápem čo hovorí etiketa, ale ak by som na nás rodičovský ples išla vo večernej róbe, tak by som veľmi vyčnievala davu.

sandra49
autor
21. apr 2023

@patus_2 no a presne to nechcem😅 vyčnievat ci už aj farebne alebo prevedenim😁 opýtam sa mamiciek v priebehu týždňa nech sa mam čoho chytiť.