Ahojte baby aké šaty by ste zvolili na takú postavu ? Ak si dám voľné tak mam pocit že ma to rozširuje, ak si dám priliehavé všetko mi vidno. Výška 164 a váha 69.
Keď nechceš ukázať tvár, tak začierni, ale z tejto fotky ti asi nikto neporadí 🤔
Veď vidno postavu nie?
Aká je to velkost šiat
@e1i 36/38
Skôr by som zvolila šaty prestrihnute v páse s áčkovou sukňou. Tieto sú vážne ako mech
A ine si skusala ake
@angel993 neviem či by ma to nerozširovalo...
Ja mám 165 cm a momentálne 56kg a také šaty s áčkovou sukňou mi sedia najlepšie. Také ako na fotke som nosila pred tehotenstvom, keď som mala 50kg. Teraz mi vôbec nesedia.
No úprimne tie, čo si dala určite nie. Ja mám podobnú výšku, len menej kíl a najviac mi sedia hore obtiahnuté, prestrihnute buď v páse alebo pod prsiami a ackova sukňa. Tiež tie zavinovacie sú fajn. Poskusaj, prípadne pridaj foto.
Dievčatá a neviete tu dať fotku tých šiat ?
@janickacrazy lenže ak mám ačkovú suknu tak mam pocit že mi to robí vačšie brucho.
@banalu tieto vyzerajú ok, ale velmi dlhé...
@banalu iba tak na leto hľadám niečo...
No ja som štíhla v páse, takže mne áčkové šaty 👗 sedia veľmi dobre. Ty tiež nevyzeras, že máš veľké brucho. Podľa mňa by ti išli.
@janickacrazy neviem, nie som si istá tými šatami...
Tak to je len príklad, kvôli strihu, mám podobnú postavu ako ty a mne sedia také strihy veľmi pekne a vyzerám v nich štíhla. No veď skús.
Ja mam taku postavu, za mna najlepsie saty A-ckoveho strihu postupne sa od prs rozsirujuce.
Saty ackoveho strihu sa ti hodia
Toto je nič nehovoriaca fotka, prepáč. 💁