Aké sandále a kabelku k šatám na svadbu?

zuzanaokasova
12. máj 2022

Dievčatá 11.6. ideme na svadbu, akú farbu zvoliť sandále a kabelku? Ďakujem

vilma7
12. máj 2022

Ja.som vždy za klasiku- čierne. S nimi človek nič nepokazí.

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@vilma7 ďakujem...tiež mi k nim asi najlepšie vychádzajú čierne...ešte strieborné som uvažovala

lilyianka
12. máj 2022

@zuzanaokasova ja som skôr za strieborné, lebo s čiernou budeš taká fadna

lilly2303
12. máj 2022

@zuzanaokasova Ahoj ja by som jednoznačne ladila strieborné. Nemusí byť úplne taká tá bledá strieborná, ale niečo takéto

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@lilly2303 ďakujem. Niečo pozriem. Chcem vyslovene sandále remienkove, lebo som nízka (156cm)

ukulela
12. máj 2022

@zuzanaokasova strieborne, sive, k takejto farbe by som dala aj pudrove aj medene. Cierne nie.

tinka_1807
12. máj 2022

@zuzanaokasova Mne by k tomu kľudne išli aj pudrovo ružové sandále doladene s rovnakou ružovou kabelkou a náušnicami. Rozziarilo by to outfit. Ale aj strieborné a strieborná kabelka bude pekne. Čiernym doplnkom by som sa vyhla - bude to fádne a nezaujímave Áno, nič tym nepokazis, ale budeš pôsobiť príliš jednoducho. Preto odporúčam skôr osviežiť inou farbou, aby si bola viac rafinovaná.

beronsche
12. máj 2022

@zuzanaokasova inak krasne saty...🙂
A topanky by sa mi tiez pacili v pudrovo ruzovej, ale nie sandalky, skor nieco s uzatvorenou spickou.

ninusa221
12. máj 2022

Ja som mala taketo v lete na svadbe

kikushaa
12. máj 2022

Krasne saty, odkial su prosim 🙏

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@tinka_1807
@beronsche ďakujem. Akosi si k tomu neviem tu pudrovu predstaviť 🤔 na letnú svadbu sa mi žiadajú sandále...

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@ninusa221 niečo také jednoduché si predstavujem...kde si kúpila?

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@kikushaa kúpila som tu na MK za 20€ 🙈

kornelies
12. máj 2022

@zuzanaokasova Dama nemoze mat topanky s otvorenou spickou na spolocenskej akcii ako je svadba, ples. Idealne lodicky, pripusta sa otvorena pata. Je absolutne jedno, co sa ziada, protokol ma stanovene pravidla.

osky
12. máj 2022

Najelegatnejsie by boli klasicke lodicky vo farbe siat.
V dnesnej dobe uz nie problem zohnat obuv akejkolvek farby.
Striebornu alebo nejaku strasovu kabelku aj sperky.

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@osky problém to určite nie je...len doladiť farbu k šatám by bol problém. Nemám čas behať so šatami po okrese ... tu na okolí mam len CCC a Deichmann. A popravde, nedám 70€ za lodičky na jednu akciu...

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@osky ďakujem

osky
12. máj 2022

@zuzanaokasova ved ok.
Ale spominas strieborne-tie by neboli na jednu akciu?
Ved aj saty ti ostanu,ci nie?
Tak by boli k nim..
Ale samozrejme,ty musis vediet...
Mne k tymto satam strieborne topanky vobec nepasuju,budu posobit gycovo,lacno...pokazia eleganciu siat.to uz radsej cierne...aj ked...zalezi potom na strihu ...

kornelies
12. máj 2022

@zuzanaokasova Mozem? Podla siat mas krasnu stihlu postavu, ale toto su skor kokteilove saty. Skus ist do dlhych siat, tam sa ti stratia aj sandale. 😉

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@osky ja mam všetko na jednu akciu 🙈 nemám kde využiť... šaty som kúpila tu bazáre ... tak nechcem investovať do drahých topánok

zuzanaokasova
autor
12. máj 2022

@kornelies meriam len 158cm dlhé šaty asi nie

mamamasama
13. máj 2022

@kornelies chcela som to napísať... Etiketa nepustí...

jaskolka
13. máj 2022

Tiež som skôr za čierne uzavreté na prstoch
Nemôžem si pomôcť, holé prsty k elegantným šatám mi prídu hrozne, a môžu byť neviem ako pekne upravené nechty.. Proste nie.
Keby nejaká záhradná party, ok, ale svadba a nedajbože ples (aj to som už videla).. Čistá katastrofa.

piece
13. máj 2022

Mne by sa napríklad páčila aj kombinácia s bielou 🙂 Ale tiež lodičky s uzatvorenou špičkou, a jemná listová kabelka 🙂

zuzanaokasova
autor
13. máj 2022

@mamamasama baby ja nechceme byť za blbú, ale to ozaj uzavretá špička a silonky aj keď bude vonku 35°C? My chodíme max na dedinskú oslavu v rodine. Minulý rok v lete sme boli na svadbe, mala som ľahké letné šaty a sandále bolo 40°C.

fineta
13. máj 2022

@zuzanaokasova v žiadnom pripade by som nevolila uzatvorené topanky.. Veď sa uvaríš. Krasne remienkove sandalky na boso, telo si este dovtedy opáliš.. Skus pozriet aj spoločenskú obuv tu v bazariku, urcite Ti padne nieco za babku do oka. A ano, urcite sa prikláňam k metalickej farbe, napr. striebornej a aj pudrovo ružová by bola super ako Ti zienky vyssie odporúčajú... 😊

1ryba
13. máj 2022

@zuzanaokasova prosím ťa, samozrejme si daj sandálky. To sú také bludy, že máš ísť v lodičkách. Normálne aj plesová obuv sú sandálky, akurát by v nich nemali byť silonky. Ideš na svadbu nie k prezidentke na audienciu. Šaty máš krásne, k tomu tie strieborné sandálky ako píšeš. Budeš kočka a dobre sa zabav.

veroonr
13. máj 2022

@zuzanaokasova krasne saty, chce to jemne strieborne sandalky. Cierne sa podla mna nehodia na letnu svadbu