Aké romantické prekvapenie ste urobili pre vašu polovičku?

pantarhei
31. okt 2017

Ahojte dievčatá.... aké romantické prekvapenie ste pripravili pre vašu polovičku alebo vaša polovička pre vás ❤️?

lsimo
31. okt 2017

neviem či to je úplne romantické ale keďže môj muž je úplne anti romantik a veľmi nie je na prekvapenia ale raz som mu len tak ukázala v obchode kabelku ale že si ju nebudem kupovať lebo je veľmi drahá a asi dva týždne po tom sme šli spolu na takú skorú večeru a mali sme sa stretnúť až v reštaurácii lebo on šiel rovno z práce a keď som tam prišla tak sa ma spýtal či chcem prekvapenie, ja zvyknutá, že mi občas z práce doniesol z automatu nejakú sladkosť som si myslela, že to bude niečo podobné a zrazu vytiahol tú kabelku. baby ja som tam začala rumázgať viac ako keď ma požiadal o ruku, pretože to bolo úplne nečakané. tak na to hrozne rada spomínam 🙂

nelinka2009
31. okt 2017

@lsimo a ze ne ni romantik... 😁😂😁😂 v Egypte na dovolenke mi dal zahrat happy br... K narodkam a vo velnese ma cakali ruzove listky na posteli sampus cokoladja na valentina... Ale to vsetko bo pred detmi 😁😂 teraz uz sem tam drobnost sladkist z prace...

pantarhei
autor
31. okt 2017

Jej, to je krásne... môj sa má vrátiť zo služobnej cesty a teraz je mi ta ním smutno, tak rozmýšľam čím ho prekvapiť 😉

zuzazpiestan
31. okt 2017

ked sme sa prvy krat pohadali, tresol dvermi a siel prec.. o hodinu sa vratil s vonavkou ze je somar ze sa tak spraval...

libawet
31. okt 2017

@pantarhei objednal mi prácu s bagrom. Mňa práca bagristu a bagra fascinuje, manžel to vie, tak jedného letného dňa ma doviezol rovno k JCB, krásne, mám už teda odbágrovaných 5 motohodín, ešte 395 a môžem byť bagristka 🙂.

pantarhei
autor
31. okt 2017

@libawet Wau ... aspoň vieš, že ta počúval ... úžasne ❤️

gianall
31. okt 2017

@libawet ahoj prosim ta a kde sa mu podarilo zohnat do bagrovanie? mojmu by som tymto splnila sen

katlenad
31. okt 2017

@gianall ja som to tomu svojmu kupila pod stromcek v jednej zazitkovej agenture. Bolo to davno, ale este to asi niektore robia. Tam kdr vies kupit skok padakom a pod.

stephania
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka
31. okt 2017

Ja som si vzdy myslela ze moj muz ma absolutne nepocuvaz ale na poslednej dovci ma prekvapil. Rano som len tak skonstatovala,ze by som si dala mojito, ale cez den som na to uplne zabudla. Vecer sedime pri bazene a zrazu ide casnicka,bola tam jedina slovenka s mojitom, nedoslo mi to, az ked prisla k nasmu stolu, ja hned ze jej, ty si si to zapamatal a ona bola dojata viac ako ja, ze ma muz tak prekvapil. Mala prkotina, ale urobila mi vacsiu radost ako briliant.

deniky
31. okt 2017

Keď som bola na nočnej a volalo mi cudzie číslo tak som to zdvihla a to kuriér že niečo premna má tak som vyšla von a kyticu ruží mi objednal 😊
Ale mega prekvapenie bolo keď ma dráhy požiadal o ruku 💜(lebo každý kto sa nás pýtal kedy sa zasnubime,kedy svadba však ste už dlho spolu tak môj vždy vravel že má čas však niekedy ).

pantarhei
autor
1. nov 2017

Krásne prekvapenia... Rada čítam take príspevky ❤️

juliet86
1. nov 2017

@pantarhei moj ma zobral na vikend do edinburgu... netusila som ze niekam letecky pojdeme. Kupuje mi moje oblubene potraviny dozera nech mam mliecko do kavy. Ja jemu kupujem star wars tricka kupujem mu pribinaciky ci sladkosti co ma rad. Raz som mu upiekla jablcnik. Najviac ho asi prekvapim ked upracem 😂😂 pripadne pridem neohlasene skor domov alebo on. Alebo ma pride odviezt a tak rozne

pantarhei
autor
1. nov 2017

@juliet86 niektoré sú jednoduché a zároveň tak krásne 😍

libawet
2. nov 2017

@gianall to bolo cez jedného známeho môjho muža, čo má súkromnú stavebnú firmu, nič cez net.

libawet
2. nov 2017

@pantarhei ...a ešte mi raz onehdy dávno, asi 15 rokov nazad, napísal list, kde sa mi vyznal zo svojich citov ku mne. On je muž činu, nevie o láske hovoriť, a ja, ako možno aj iné ženy, to občas rada počúvam, tak toto bol taký kompromis z jeho strany 🙂.

qwera
Autor odpoveď zmazal
Zobraz