Aké problémy by chlapi riešili na diskusnom fóre?

33kacora33
20. dec 2013

som tu nová a ked čitam trapenie nas zien je mi smutno, ale je tu aj vela radosti hlavne co sa detičiek týka 🙂
som tak premyšlala pri čitani diskusii, že keby chlapi mali taketo diskusne fórum tak ake problemy by riesili 😀
zopár ma ich napadá 🙂 a Vás?

linda20111
20. dec 2013

@33kacora33 ahoj, podla mna chlapi problemy neriesia na forach...ani s kamaratmi pri pive, oni sa o tom co ich trapi nepodelia niekedy ani s najlepsim kamaratom.. na forach by riesili skor nejake technicke veci, auto-moto, nejaku elektroniku a pod.

tenerifka
20. dec 2013

@33kacora33 Chlapske fora existuju, a radsej nechci vediet, o com tam diskutuju, babetka, kasicky a plienky to zrovna nie su......

meg_junova
20. dec 2013

@linda20111 To si napisala dobre, chlapi sa zalezitostami velmi netrapia, pokial sa nejedna o pokazeny motor alebo najnovsi model nejakej motorky 🙂

tenerifka
20. dec 2013

@meg_junova alebo velke kozy ci mlada susedka.....akoby nikdy neboli schopni dospiet a byt zodpovednymi

meg_junova
20. dec 2013

@tenerifka no to majú v génoch asi🙂

svano
20. dec 2013

Určite by riešili hokej, futbal, baby a sex. 🙂🙂

adri266
20. dec 2013

@linda20111 mas pravdu, chlapi neriesia problemy na fore, ale u nejakej rovnako nestastnej butlavej vrby...a po nejakom case sa tu ozve jeho nestastna manzelka... 😠 😠 😠

mima4
20. dec 2013

@adri266

riesia problemy, ale ineho druhu..napr. moj manzel chodi na pocitacove fora, ci forum pre nejake pocitacove virusy 😀 ..a tam oni su dost rozkecani...

ale pre mna velke plus je to, ze chlapi neriesia slepacie temy typu: uz mate upratane? navarene? 😀 a podobne kraviny..

adri266
20. dec 2013

@mima4 to nie, ale podla mna je rovnaka kravina, ci treba poslat zajtra po polnoci utok na Fera, aby ho nemohol v noci odrazit 😀 😀

tykat
20. dec 2013

@tenerifka daj tip na nejake chlapske forum, normalne som zvedava co sa tam prebera 😀