som tu nová a ked čitam trapenie nas zien je mi smutno, ale je tu aj vela radosti hlavne co sa detičiek týka
som tak premyšlala pri čitani diskusii, že keby chlapi mali taketo diskusne fórum tak ake problemy by riesili
zopár ma ich napadá a Vás?
@33kacora33 Chlapske fora existuju, a radsej nechci vediet, o com tam diskutuju, babetka, kasicky a plienky to zrovna nie su......
@linda20111 To si napisala dobre, chlapi sa zalezitostami velmi netrapia, pokial sa nejedna o pokazeny motor alebo najnovsi model nejakej motorky
@meg_junova alebo velke kozy ci mlada susedka.....akoby nikdy neboli schopni dospiet a byt zodpovednymi
@tenerifka no to majú v génoch asi
Určite by riešili hokej, futbal, baby a sex.
@linda20111 mas pravdu, chlapi neriesia problemy na fore, ale u nejakej rovnako nestastnej butlavej vrby...a po nejakom case sa tu ozve jeho nestastna manzelka...
@33kacora33 ahoj, podla mna chlapi problemy neriesia na forach...ani s kamaratmi pri pive, oni sa o tom co ich trapi nepodelia niekedy ani s najlepsim kamaratom.. na forach by riesili skor nejake technicke veci, auto-moto, nejaku elektroniku a pod.