som tu nová a ked čitam trapenie nas zien je mi smutno, ale je tu aj vela radosti hlavne co sa detičiek týka 🙂
som tak premyšlala pri čitani diskusii, že keby chlapi mali taketo diskusne fórum tak ake problemy by riesili 😀
zopár ma ich napadá 🙂 a Vás?
@33kacora33 Chlapske fora existuju, a radsej nechci vediet, o com tam diskutuju, babetka, kasicky a plienky to zrovna nie su......
@linda20111 To si napisala dobre, chlapi sa zalezitostami velmi netrapia, pokial sa nejedna o pokazeny motor alebo najnovsi model nejakej motorky 🙂
@meg_junova alebo velke kozy ci mlada susedka.....akoby nikdy neboli schopni dospiet a byt zodpovednymi
@tenerifka no to majú v génoch asi🙂
Určite by riešili hokej, futbal, baby a sex. 🙂🙂
@linda20111 mas pravdu, chlapi neriesia problemy na fore, ale u nejakej rovnako nestastnej butlavej vrby...a po nejakom case sa tu ozve jeho nestastna manzelka... 😠 😠 😠
@33kacora33 ahoj, podla mna chlapi problemy neriesia na forach...ani s kamaratmi pri pive, oni sa o tom co ich trapi nepodelia niekedy ani s najlepsim kamaratom.. na forach by riesili skor nejake technicke veci, auto-moto, nejaku elektroniku a pod.