Aké plavky pri ovisnutom "spodnom" brušku?

1. máj 2023

Po pár rokoch ideme k moru a ja mám dilemu 😑 aké plavky si vybrať, ked po treťom tehotenstve mi ostalo ovisnuté "spodné" brucho. Niesom obézna, ale keďže som staršia tak koža nie je az taká elastická, áno cvičením by niečo možno sa dalo upraviť, ale ja nemám pri troch deťoch, domácnosti, práci energiu. Chcela by som dvojdielne nech sa aj opalim. Ale to brucho. Da sa to nejako zamaskovať?

luccija
1. máj 2023

Nohavičky s vyšším pásom tiež mám také sú pevné ako sťahovacie pradlo

drake122
1. máj 2023

Choď naostro, určite nikto nebude brucho kukať potom.👍

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
onedaynick
1. máj 2023
domkakvet
1. máj 2023

Plavky co maju vyssi pas a su dvojdielne, su teraz aj v mode.

autor
1. máj 2023

@drake122 Ďakujem za radu 👍

lauriik
1. máj 2023

Ja mam ovisnute spodne brusko a nosim aj tie vyssie nohavicky ale aj normalne. Nebudem predsa schovavat svoje telo za to, ze som bola tehotna. 😏 Pri tom mori je to ak tak kazdemu jedno 😉

mamkalentedkova
1. máj 2023

Tiež som za dvojdielne s vyšším pásom ,v bonprixe som videla aj formujúce spodný diel .Tiež chcem niečo také

autor
1. máj 2023

@syslik81 Ďakujem tie dvojdielne s vyšším pásom vyzerajú pekne len sa obávam, keď kúpim na seba konfekčnú veľkosť 40 ci ma to nestačí a "vytlačí" bokom "sadielko" 🙈

evina34
1. máj 2023

niečo také ale tie bikini jednofarebné /tie ruže rozširujú/

kitycat
1. máj 2023

Ak sa chces opakit vsade tak si vezmi aj normalny spodok. Vsak ta tam nikto nepozna, k moru sa chodi opalovat a nie schovavat ☺️

autor
1. máj 2023

@lauriik Ja viem, že by som sa už nemala hanbiť v mojom veku ale tak je mi to neprijemne...

autor
1. máj 2023

@evina34 tie sú super 🙂

syslik81
1. máj 2023

skus poskusat v obchodoch ... mju ich vsade ... aspon budes vediet ako sedia

iwesska
1. máj 2023

Tankiny su super. Jedine,co lutujem je,ze som ich neobjavila skor.

reiskirchen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
s_o_n_i_k_e
1. máj 2023

ja som schudla 40kg a mám plavky, kde je vysoký pás a sú na nezaplatenie a vyzerá v nich pekná postava 🙂

autor
1. máj 2023

@s_o_n_i_k_e Ďakujem určite csi kúpim 🙂

s_o_n_i_k_e
1. máj 2023

na internete je toľko krásnych, len keď ja som stará škola, že si to skúsim rada a v nejakých obchodom čo máme neviem, kde by som ich hľadala, ak náhodou nájdete niekde, napíšte mi prosím 🙂

luccija
1. máj 2023

To musíš skúšať nie kúpiť cez net

katuskamala1
1. máj 2023

Kup si plavky ake len chces,ak chces opalit brucho tak klasicke. Kup si taku tu obriu satku alebo saty na plavky,v plavkach budes len ked budes lezat na lehatku..

lilianka28
1. máj 2023

Prosím ťa vôbec nerieš brucho. Chodíme každý rok k moru a teda na pláži čo sa týka postavy je naozaj všehochuť a nikto to nerieši. Obleč si také, v čom sa budeš ty cítiť dobre. Kľudne aj klasické dvojdielne.

autor
1. máj 2023

@evina34 Nevieš na akej stránke by som našla také plavky resp ten vrch? Hľadám a nenašla som zatiaľ

leskovael
1. máj 2023

Rady ako si má kúpiť plavky aké len chce a nech aj normálne sú odveci keď autorka jasne napísala že by chcela schovať bruško. Je prirodzené chcieť sa cítiť dobre, tak jasné že klasické bikiny by neboli ok.
Ak chceš dvojdielne tak s vysokým pásom, nič v nich nebude nikde vystrkovať 🙂 alebo nejaké celé, dnes už aj celé plavky sú pekné a vedia zakryť čo treba. Napr h&mko máva pekne plavky za pár korún. Ja si vždy poviem že na sezónu za tie peniaze stačia, ale mam ich niekoľko sezón 😁

bubinko1506
1. máj 2023

Tiez mam ovisnute brucho - nosim bud tankiny s nohavickami s vyssim pasom alebo cele plavky so stahujucim efektom