Ahojte, prosim poradte, som rok po porode, snazim sa schudnut, no este som to nestihla a blizi sa leto. Kedze mam vacsie brucho rozmyslam, aky typ plaviek je lepsi. Urcite chcem plavky cele, ale rozmyslam bud na stahovacimi alebo tymi tankinami. Nestiham ist skusat do obchodu, takze asi objednam z netu. Mam obavy, ze stahovacie to dostatocne nestiahnu, a zas v tielkovych, ze to este zvyrazni... Ake mate skusenosti vy, aky druh ste pouzivali? Dakujem.
@denuska999 kúp si s volakou aplikaciou alebo riasenim na bruchu a drobné vzory tiež opticky zmenšujú. Napr. niečo takéto.
https://gr.outletonlineshops.ru/content?c=stahu...
https://www.google.com/search?q=cele+stahovacie...
@denuska999 Veľa závisí od typu postavy. Kúpila som si z bonprrixu podobné ako @lenka2710 a na mne teda des. Potom som si kúpila celé, trochu nariasené na bruchu so vzorom a väčším výstrihom na chrbte a v nich sa cítim lepšie. Aj sú také pevnejšie ,nie sťahovacie,ale brucho kus stiahli.
Ja mám s riasenim na bruchu ,s väčším výstrihom na chrbáte ,s vystuzenymi košíkmi s kosticami a sedia super. Brucho mám stále ako v 9 mesiaci pomaly a mám ovisnuté prsia ,a opticky ma naozaj zúžili a cítim sa v nich dobre . Mám aj sťahovacie ,ale brucho mi len ,,upevnia" a vyzerám ako keby som mala vpredu kameň ... Dosť záleží akú pás celkovo postavu ,ale viem ,že baby siahajú najradšej po nariasenych plavkách 🙂
@denuska999 podla mna v ziadnych plavkach nic neschovas, hlavne nie v mokrych. Ja som tiez neschudla, ale neriesim, chodim v bikinach, ktore som nosila predtym. Mokre plavky na bruchu nie su vobec prijemne, ani prezliekanie celych niekde na plazi nie je vobec prakticke. Po plazach a kupaliskach chodia ludia vsetkych moznych tvarov a velkosti, preco by som to mala riesit a schovavat neschovatelne.
Presne ako píše @pondelok01 vôbec by som to neriešila. Normálne bikiny a keď výjdeš z vody alebo sa nebudeš kúpať, tak nejaký pekný prehoz alebo uviazané pareo/šatka zakryje všetko. Netráp sa nad maličkosťami, väčšina ľudí to nerieši.
@denuska999 tankini ti neodporúčam, z toho brucho trčí. Odporúčam ti z HM objednať tvarujuce plavky, tie sú dobré 🙂
@nina004 a kde si ich kupila? Dakujem
@schokolade1988 a kde si ich kupila? Dakujem
@pondelok01 dakujem za reakciu. Ja praveze vzdy tie cele plavky som nosila, lepsie sa v tom citim. Aj ja som si skusala tie, ktore som nosila davnejsie (velkost M), natiahla som ich ale citila som ze potrebujem o cislo vacsie. A brucho mi naozaj stiahli, nebolo take "ovisnute". Ale mas pravdu, najlepsie je odosobnit sa a neriesit, no je to tazke...
@evaachesa dakujem, ano, planujem aj tuniku urcite🙂
@denuska999 no ja mam aj tankiny z bpx a musim povedat ze neviem ci stiahnu brusko,som v 7 m t a to mam 36 velkost, plus 11 kg a normalne sa do nich natiahnem, nemam pocit,zeby mali stahujuci ucinok...skor by som volila tie jednodielne sťahujúce,aby sa dali aj ramienka odopnut,teda aspon ja to mam rada..
@denuska999 mám z hm,kupovala som ich minulé leto.
@denuska999 v tescu 🙂
@pondelok01 presne a hlavne ak mas pri sebe babatko je to uplne jasne
@denuska999 https://www.bonprix.sk/style/kupaci-overal-udrz...
Ja som si niečo takéto kúpila