chcem sa vás spýtať aké pesničky spievate svojim pokladíkom??? 🙂 my spievame kukulienku, tancuj tancuj, čížička malého vtáčika, červený kacheľ a spi diťaťko spíže. poradíte nový repartuár aby sme to mali pestrejšie? malý zbožňuje keď mu spievam (obdivujem ho že ma počúva) 🙂
vďaka za pripomenutie 🙂 človek zabúda ale aspoň si pripomenieme viac pesničiek.
ja som tiež toho pozabudala ale pozri www.koncertypredeti.sk
🙂
pesnicky zo zlatej brany https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... 😉
najviac z Čanaky-Podhradská z prvého CD a v aute všelijaké ľudovky až do zachrípnutia-Anička-dušička,A okolo Levoči,A dze idzeš Helenko,Ani sa ma mepýtaj,Sedemdesiat sukien....
NO ja denne vyspevujem do zblbnutia aj 40x za sebou KOLO KOLO MYLNSKE a OLI OLI JANKO, pomerne maly repertoar zatial, ale tiez pocuvam CAnaky a Pdhradska 1,2,5. A teraz aj pesnicky na dobru noc od nich, su krasne.
MYslim,ze tieto CD obsahuju vsetky piesne, ktore sa deti v MŠ a na ZŠ prvom stupni učia.
A na dobrú noc som jej vzdy spievala ANJELIK MOJ KDE LIETAS od Rolincovej.
u nás sa zaspáva na "Čierne oči choďte spať" a cez deň nám vyhrávajú (alebo si spievame sami) Čanakyho a Podhradskú
my spievame tiež Kukulienku, Spí dieťatko spí, riekanky ako ťapi, ťapi, ťapušky, Varila myšička kašičku sa mu veľmi páči, zaujali ma tie CD Čanaky a Podhradská, aké sú tam pesničky, len detské? dajú sa kúpiť cez net, nakoľko nemôžem veľmi behať po obchodoch, hoďte link 😉
ahojte babenky,
elise 😵 maminku musi pocuvat a urcite pre neho spievas najkrajsie na svete 😉
my si zatial spievame "spi dietatko spize" ale mala ma rada aj ked nieco chrumem - vtedy mi najviac tancuje v brusku. Momentalne som chora a nemam hlas - tak dufam, ze mi ho "kradne" malinka a bude z nej hotova spevacka 😲 .
ahojte moj malinký momentálne zaspáva pri pesničkách z muzikálu na skle malované, páči sa mu katie melua a grigorov, púštala som mu to už ked bol v brušku 😀 😀 🙂
ahoj maminky 🙂
naši princeznu vždycky zaujalo, když jsem začala zpívat, tak jsme se naučily, že některé písničky patří jen k některé činnosti. U střihání nehtíků máme: Když jsem já sloužil... sloky si pak už vymýšlím, dle potřeby, pokud ji ještě potřebuju zabavit. Když je bebí a potřebuje tuli tuli, tak máme: Maličká su, husy pásu...
A teď malou baví písničky od Pehy a zpívá kouzelně slovensky 😉
ešte spievate detičkám? 😕
my spievame skoro stále pri každej činnosti 😉
zpivame celkem casto tak nejak neplanovane..mala si zpiva sama masinku tomas a cedecka s popikem v aute a posledni tri dny zpiva lasko boze lasko... 😀
ja spievam kukulienku, išla sova na tanec...macko uško, ja som budík budíček a zaručene mi zaspí na zbohem lásko nech mne jííííít 😀
Okolo Hradce,v malé zahrádce.....................cca kolem půl roka.
Teď vede:"Pší,prší jen se leje,..........." 😵
mala miluje vsetko od podhradskej a canakyho ine ju nic nebavi skusala som vsetko mozne.....a nenavidi pesnicku cierne oci chodte spat ked jej to zacnem naprotiven spievat tak mi jednu struhne 😀 a ona tu pesnicku neviem preco vola,ze mamina nespievaj cervene oci 😲
momentalne ficime na "rafaele stonozke"a pesnicku z 3kozliatok od podh.a canaky-"hop kozicka sestra zlata..." 😀
Už asi zpívat nebudu - synáček asi bude teďka zpívat mně! Dneska cestou na plavání spustil sám Okolo Frýdku a na zpáteční cestě Skákal pes..
Ale vážně - tohleto je slovenská diskuze - má moc rád Čerešničky a Kebych byla jahodú.. 😵
a detom? vselico co ma napadne, ale radsej recitujem
Elise... ja keď začnem spievať? tomu mojemu milovanému, tak začne krútiť hlavou že nieeee 😀 😀 😀
Asi to nebude potom spev... 😀 😀 😀
takze z ceskych: eliska nebyla pysna a zajicek ve sve jamce
z anglickych: old mc donald, wheels on the bus a baabaa black sheep - vetsinou zpiva tatinek 😵
zizalu julii 😀
A taky Velblouda a Rudlu Šmudlu, ať žije Dáda 😀
my spievame Kukulienku - uspavačka , Bola jedna žabka malá - na šantenie, Strašidílko Emílek 😉 a civíčíme pri Cvičíme, cvičíme každý aspoň chvílu....
Vsetko co sa spievat da...ale mala najviac zerie...podhradsku a canakyho...ale spievam jej aj po madarsky a anglicky a jednu pesnicku viem po francuzky...ale z toho je cela vyhukana lebo nerozumie co jej to meliem... 😀
Ja spievam pesnicky: Ked som bol malicky pacholicek... a Ochorela myška malá... a potom ešte napr. Mala som milého, čo sa myši bál.
Nepoznate niekto nejaky link na stiahnutie nejakych detskych basniciek, pesniciek, cohokolvek zadarmo?
holky neznáte někdo všechny slova k ´spinkej můj maličký spi´? zpívám to odmalička malému, ale v polovině se zastavím, dál to neznám 😒 mu se to moc líbí... takže vždycky už to je jen na na na na.....
claudinka: jedna mamča mi poradila na www.hero.cz, je to stránka sunaru, mají tam rádio a tam fajn písničky pro malé...
My spievame veľa a malá si stále hmká. A od maličká jej spievam Vráť mi tie hviezdy, na to sa usmievala keď mala 8 týždňov, a stále pri tom zaspinkala, a teraz čo je väčšia veľmi často pesničky z rozprávok: gumkáči, ˇškaredé káčatko, ale aj ťapy ťapy ťapušky..... macka uška, kozliatka, a miluje pesničky z reklám
my si doma tiez vyspevujeme a marek pri,,malicka som husky pasiem,,zaspava a inak spievam vsetky mozne detske,ludove a aj ine pesnicky co ma napadne a kto sa prida.Elise ak nemas vlastny repertuar kup si niaku knizku.zmojho este:prsi,prsi,,kom kom kominar,,siroky jarcek bystra vodicka,,dinom danom,,my sme smely vojaci,,vysoky jalovec a mnoheeeee ineee 😀