Prosim vas, ake panske hodinky /znacku/ odporucate ako darcek?
presne - cenovy limit? chces klasicke alebo smart?
@loo2 mozno este aj vek muza. A povolanie, resp. co uprednostnuje ako svoj styl. Aby ich vobec nosil.
No napr niektorí chlapi chcú len smart tak bacha na to
Legend
ja som muzovi kupila timex a je velmi spokojny su krasne 🙂
Môj má Zeppelin
@loo2 má ich manžel aj syn, vysoká kvalita aj dizajn, baby čo spomínajú sú tiez super, ale vostock je proste ,, iný". Môj manzel bol z nich hotový,syn dostal k maturite a teda poviem ti keď ich má na ruke nie jeden človek ich pochvalil. Keď chces fakt kvalitu a niečo iné tak neváhaj. Ale teda nie v každom meste majú predajňu my sme ich vyberali na stránke potom nám pani volala či máme naozaj záujem a potom ich posielali z Prahy.
Samozrejme ze svajciarsky TISSOT, mam aj ja aj manželka a nosíme aj apple watch. Hugo boss, gant atď sú skôr módne hodinky, z módnych jedine Calvin Klein tie sú swiss made.
No radšej by som hodinky, dala na výber samotnému oslávencovi predsa ich bude nosiť on a kúpiť hodinky za 300 euro a nebudú sa mu úplne páčiť je o nicom treba sa spýtať alebo ísť vybrať s ním, nieje malé dieťa aby to mal ako prekvapko, ja osobne by som sa asi aj urazila za hocijaké hodinky ja si potrpim na svoj výber nie každému sa páči to čo druhému
@loo2 manžel ako maniak do hodiniek odporúča v tejto cenovej kategórii niečo z tohoto Orient, Seiko 5, Bulova a Citizen
Dakujem vsetkym za odpovede🙂
Do akej cenovej hladiny chces ist?