Aké odrážadlo pre dvojročného syna?

cernusik
1. apr 2018

Maminy, prosim, poraďte pri výbere odrazadla pre syna (2r3m). kolesá nafukovacie? Treba s brzdou? Ak áno..kotúčovú či klasickú?a blatníky? Ďalej, mala som vybraté odrážadlo Kellys..lebo chcem ľahké, no MM ma práve odhovara, že tie stupaciky na nohy mu asi budú zavadzať..máte skúsenosti, že pri vozeni to vašim detičkám zavadzalo? Ďakujem 🙂

mimik22
1. apr 2018

Ahoj, my sme mali pri obidvoch deťoch odrážadlo znacky Puky - treba dat pozor na velkosť. Absolútna spokojnosť. Deti vďaka nemu plynulo prešli na klasicky bicykel - nepotrebovali ani prídavné kolieska, syn mal 3,5 roka, ked uz chodil na klasickom bicykli, lebo na tom odrážadle sa výborne naučil držať rovnováhu.

mimik22
1. apr 2018

@mimik22 toto ružové je ta najmenšia velkosť, na tu plošinku si deti zvykli vykladať nohy a tak sa vozili

mimik22
1. apr 2018

@mimik22 a teraz mame toto - to je uz väčšie - tiež Puky (Fire Department) - to ma uz aj brzdu a stojan. S tym menším sme začali okolo 2 rokov.

hlupyzajko
1. apr 2018

My máme Kellys a super,nič nezavadzalo,vyložila si na tie stupačky nohy keď išla dolu kopcom,brzdy sú podľa mňa zbytočne,odrážadlo vydrží tak do 4-5 rokov a potom bicykel aj s brzdami

sidhan
1. apr 2018

Ahojte mňa by zaujímalo či sú aj väčšie odrážadlá!nemá niektorá skúsenosti.Dcerka ma to najmenšie a uz máme 3roky je nám maličké.A či náhodou nie sú aj väčšie.Na bicykel nechce sadnúť .Pozerala som už aj na tie s ,,12"palcovymi kolesami a majú tú konštrukciu že sa dá otočiť aby bolo vyššie.Dcerka ma 104cm .A zatiaľ som ich vydela len v internetovom obchode a neviem sa rozhodnúť

kaja73
2. apr 2018

strider je vyborny..ratsie s dietatom..malemu sluzil od 18m do 5rokov..stacio len dokupit vyssie sedanku..a je uplne lahucke..

bambula626
2. apr 2018

@cernusik mas pravdu. Ja som mala zo Sportlinu.

cernusik
autor
5. apr 2018

@bambula626 ..v čom mám pravdu? Že ťa naslapna plocha bude zavadzať,? Vďaka 😉

bajuska44
17. apr 2018

O odrážadlách som našla dobrý článok tu: https://mamapark.sk/ake-detske-odrazadlo-bicyke.... My sme nakoniec kúpili Hudoru - dá sa nastaviť výška sedadla aj volantu

sidhan
18. apr 2018

Ahojte tak nakoniec sme kúpili odrážadlo Worker .To sme mali aj predtým ale to,,10"palcové.A teraz sme kúpili ,,12" palcové pekne sa dá nastaviť sedanka aj korman takže v pohode nám poslúži tento rok .Hádam o rok už sadne aj na bicykel

tiana_l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika_flower
Odpoveď bola odstránená
Zobraz