Aké odporúčate umelé mihalnice?

7. mar 2020

Zienky, premyslam, ze by som si chcela dat urobit mihalnice. Ake odporucate? Nevyznam sa v najnovsich trendoch, no nieco co by vydrzalo nalepene na mojich, nechce sa mi ich stale licit. Ako dlho vam vydrzia a znicia mi moje? Dakujem za zdielanie skusenosti. 🙂

lentilkaxxx
7. mar 2020

Mala som 3D, 4D, aj norkové. Vydržia krásne aj 3-4 týždne v prípade, že často netráviš čas v termálnej vode. Aj morská voda im škodí. Tiež nesmieš spávať na bruchu. Moje (dlhé husté) dostali zabrať práve kvôli spaniu na bruchu. Práca kozmetičky bola robená kvalitne, keďže som im viedla účtovníctvo.

monika6162
7. mar 2020

Ja som mala 3D, vydržali mi tak 2 týždne pekné, lebo spavam na bruchu. A keď som sa rozhodla, že ich už nechcem a dala si ich dole, moje boli úplne zničené a krátke ale dostalo sa to časom do normálu.. Už by som si ich nedala..

iwanka222
8. mar 2020

Mala som 6D a potom som si uz nebola po porode dat robit. Nebolo kedy. Teraz rozmyslam ze si dam znova

haileybaileys
8. mar 2020

urcite ti znicia tvoje vlastne. ci viac alebo menej zalezi ako dlho ich budes mat a od prace kozmeticky. ja som nosila roky strasne huste a potom som mala svoje kratsie a redsie - ale asi do 3m sa dali dokopy. ja si planujem dat zasa ale iba jemne kratkodobo na leto, ale ratam s tym ze par mojich bude oslabenych potom. ale podla mna to za ten efekt stoji.