Ahojte,po 25 rokoch som zmenila farbu vlasov,melirovy blond na hnedu.Aka farba oblecenia sa hodi k takejto farbe vlasov?
Dôležitá je aj farba pokožky, nielen vlasov. Či si bledá, tmavšia, studený/teplý typ.. Pozri si typologiu na nete a zistíš
Za mňa škoricová
@mnamko tiež mám hnedé nefarbene ale,nosím všetky farby.Ale podľa obľuby,nie kvôli farbe vlasov.Zboznujem sivú a olivovu v kombinácii napr.so žltou,lososovou.Lenze som v podstate doma,do práce chodím tak isto-tenisky,teplaky,mikiny-v práci máme uniformu,inak som stále okolo domu s deckami,tak hlavne pohodlne.Zalezi od tvojho životného štýlu,typu pleti aj zamestnania atď.Napr.neznasam červenú a naopak čiernu by som dala,ale vyzerám v nej ako smrť.Tak skúšaj pred zrkadlom.Snehulienkovsky typ s tmavohnedymi vlasmi a bledou pleťou si dá iné veci ako svetlohnedé vlasy s pehavou pleťou napr.A zas meniť šatník po 25r?Skôr asi ide o pocit pohody,veď ak máš nejaké milované tenisky nevyhodis ich kvôli vlasom
Ide oto ,ze vacsinu oblecenia mi akosi nepasuje farebne,teraz ked mam tmavsie vlasy,kedze aj tu v nemecku mame obchody z oblecenim zavrete,tak som si chcela nieco objednat..no ale kedze niektorym tu vadi moja otazka,tak bude lepsie ked debata skonči.
Ja ti neviem, 20r.som mala hnede vlasy a nosila som vsetky farby. Asi som ale nemala🤔 Ale teda nikto ma nezastavil s tym,ze "Pane Boze,to co mate oblecene,ved sa Vam to nehodi k vlasom!?!😯"
@mnamko joj, keby som mala meniť šatník po každej prefarbenej hlave, tak každého pol roka mením 😂😂😂 mam origos hnedé, ale už som mala na hlave kadečo! Mne napríklad ide čierna, červená, modrá, ružovú nosím lebo ju mam rada! A nenosím hnedú, zelenú tie farby nemám rada! Kamoška je ryšavá so zelenými očami a tu som v inej farbe ako čiernej a zelenej ani nevidela! Každému sekne niečo iné, mne napríklad nejdu bledé farby, tak ze som bledá a ešte bledá farba oblečenia 🤦♀️ no vyzerám hrozne
@mnamko oblecenie sa neladi k vlasom alebo teda nikdy som takto nenakupovala. Musi sa ti celkovo hodit. Mne pristane bordova,tmavo zelena niektore odtiene modrej,biela,oranzova,ale iba urcity odtien. Sama si musis najst,co ti sadne a urcite mas kopu veci v satniku,ktore sa ti hodia,lebo skor si vyberame oblecenie k pokozke ako k vlasom.
A to chces vymenit satnik? Vsak hadam su farby, ktore pasuju vsetkym... Urcite clovek nic nepokazi zemitymi farbami... Biela, bezova, belasa modra su tiez take uni farby... Cervenu ja napriklad nemam rada takze mam asi len jednu bundu takej farby inak nic... Ved je plno magazinov a blogov kde mozes hladat inspiracie