Aké oblečenie pre tvar postavy hruška?

ajkam
27. apr 2013

No, čaute baby, dlhší čas som nespokojná so svojou postavou-hruška. Nevedeli by ste mi poradiť niečo, aké oblečenie by na mne najlepšie sedelo, keď mám široké ramená ale aj boky? Niekedy si myslím, že keby som vyzerala ako veľké tlačené I, nie ako hruška 🙂 teším sa na všetky príspevky. Môžete písať aj súkromnú správu ak chcete 😝

sisaha
27. apr 2013

@ajkam hruška nemá široké ramená. to by si potom bola typ "presýpacie hodiny".

zivika
27. apr 2013

@ajkam a co ostatne proporcie? mas velke prsia? pas uzucky, alebo normalny? aka si vysoka? mas dlhe, alebo kratke nohy? a vaha? tazko radit, ako sa mas obliect, ked nevieme nic viac, len ze mas siroke ramena a boky? skus dat aj nejake cm...a podla popisu nie si hruska, ale presypacie hodiny a to je predsa najkrajsia zenska postava, takze teoreticky by si nemala mat problem obliect sa 😉

ajkam
autor
28. apr 2013

No, trošku to bolo zle pochopené, lebo síce ramená široké mám, no pás ešte ešte viac širší... 😒 No a prsia tak normalne, pás mám dosť úzky, dlhšie nohy, som vysoká 164 cm váha 56 kg. No, to mi najviac vadí, že pás mám úzky a potom zadok,. ako keby som sa skladala z dvoch polovic 🙂 horna uzšia a dolná hrubšia... No taže to mi na tom vadi...
A presypacie hodiny zo nie su zivika či sisaha, to ste ma nevideli 🙂 ako som písala predtým, zadok vyhráva nad ramenami. A vy máte aký typ postavy?
A typy na oblečenie pre hrušku? ďakujem za všetky rady 😝

zivika
28. apr 2013

@ajkam ja mam teraz postavu sud 😀

zivika
28. apr 2013

@ajkam tak dajme tomu, ze si hruska...tak by si mala vrchnu cast tela opticky trosku rozsirit, napriklad lodickovym vystrihom, kludne mozes dat nejaky vyrazny nahrdelnik, alebo len zvyraznit prednosti, dobre posluzi riasenie v oblasti prs, ak mas pekny dekolt, tak hlboky V vystrih je tiez fajn, skus tuniky strihane pod prsiami, idealne pod zadok (kludne k nim mozes leginy, ak teda z nohami nemas problem), alebo aspon do pol zadku...sukne radsej Ackove, nohavice radsej rovne, alebo trosicku ku spodu rozsirene, podpadky urobia dobru sluzbu 😉

ajkam
autor
29. apr 2013

Super zivika, velmi dobre rady, niektore som uz precitala viac krat z inych zdrojov ale aj tak dakujem. Dokonale som si vedela predstavit ako sa obleciem vdaka tvojmu opisu 🙂

zivika
29. apr 2013

@ajkam to som rada 🙂