Aké myšlienky by ste si dnes zapísali?

dianka997
21. máj 2023

Ak by vám dala psychológicka papier že si máte napísať myšlienky ake by ste si dneska zapísali? 🙂
Napr.aky kamarátka upečie koláč ?
aké bude zajtra počasie ?

luccija
21. máj 2023

@dianka997 ako spravím v piatok skúšku?🙂)

jamimo
21. máj 2023

@dianka997 zapísala by som si: Nenechaj sa vyhodiť z konceptu 😏

lindous
21. máj 2023

@dianka997 ja dnes nemám najlepší deň, takže by som napísala čo ma nahnevalo a prečo sa necítim dobre... občas to aj robím, keď potrebujem nejaké veci zo seba dostať... ale kľudne začni s čímkoľvek čo ti napadne, postupne sa rozpíšeš 🙂

mpg
21. máj 2023

@dianka997 Ona to myslela tak, aby z toho videla, aké máš pocity z napr. z dni volna, z nejakých stretnutí, z práce alebo školy, z muža alebo rodičov, zo správ. Aké problémy riešiš, akým spôsobom. Aj také, čo nahnevalo alebo potešilo. Či to prežívaš asi tak v norme.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzasipova
21. máj 2023

@dianka997 Domace spekacky su lepsie ako z obchodu. 🙂

lucia851
21. máj 2023

@dianka997 ako dopadnelm zajtra u zubarky?

rikarika
21. máj 2023

@dianka997 kolko roboty je v zahrade😵

janulka1802
21. máj 2023

@ruzovakobyla1 veľmi podobne. Upiekla som koláč a neochutnám???😁

kakawah
21. máj 2023

Celý deň myslím na to, že o 10 dní už budem na letisku, a konečne na pár dní zmenim vzduch. Myslím na to, co nesmiem zabudnúť a čo mam do vtedy ešte vybaviť

martinmmartin
21. máj 2023

Ako sa najlepsie spozn ze psychologicka nieje moc dobra?

solange7
21. máj 2023

Posraté mravce.

betulinka1
21. máj 2023

@dianka997 ako presvedcit svoje dieta, ze sa treba ucit a nie z takou nechuťou a hundranim ako to robi on. Uz som z toho na nervy a neviem ako na to 🙈.

tehulka2011
21. máj 2023

@solange7 aj ja s nimi bojujem, tlacia sa mi do domu

solange7
21. máj 2023

@tehulka2011 aj mne... uz som normalne paranoidna 😅

viestta
21. máj 2023

Kolko bude ten vlak meskat. Nezabudla som nieco kupit?

doriiis
21. máj 2023

Konečne teplo,konečne slnko.Sme zdraví a iné ma netrápi😀

dankabetka
21. máj 2023

Ja by som dnes asi zapisala, ze : mam za sebou paradnu nedelu plnu slnka, co sme vyuzili na malu turistiku s detmi a doobeda som vybavila letnu dovolenku o ktorej sa mi este vcera vecer ani nesnivalo. Ale mne staci aj malo a to teda to slnkoooo...😅

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panonia
21. máj 2023

Že či mi obhryzie srnka bataty keď sme dnes nedokončili plot...a prečo je zrazu tolko komárov?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
21. máj 2023

@dianka997 ze zivot je krasny. Vyslo slnko,vsetko je krasne zelene a ja sa vznasam stastim. Mne uz viac ku stastiu nic netreba.

diewcatqoo
21. máj 2023

Nikdy neber dieta k sebe do postele, ak den predtym jedlo kyslu kapustu a hrach.

buberova
21. máj 2023

tiež súhlasím s tým, že toto má byť nejaká tvoja myšlienka, nie nejaký priemer z fóra.. že ak 4 ženy napíšu že sú rady, že bolo pekne, tak napíšeš to..

ja by som napísala, že gulášová polievka naozaj nie je také jednoduché jedlo ako sa môže zdať. a že dnešný deň, deň pred ďalším pracovným dňom prešiel ani neviem ako :(

avicii18
21. máj 2023

Ja som dnes premýšľal, ako tá vtáčia mamka dokáže uživiť tých sedem hladných krkov v hniezde. Možno všetky neprežijú a možno jej príroda dala taký skill, že to proste dá.

martinmmartin
21. máj 2023

preco nikdy nevidiet na ulici kuriatka holubov???

mamatroch
21. máj 2023

@ruzovakobyla1 ta "dieta od zajtra" je najlepsia. Moj manzel ju drzal cele jedno desatrocie 🤣 Zo vsetkych skusanych pri tejto vydrzal najdlhsie 🥴

svetlonos
21. máj 2023

@dianka997
Je uplne v poriadku neíst proti sebe, i ked tym druheho sklamem.
Niesom horsi clovek, zato ze nemam syndrom matky Terezy ako "Mirka"

ivangeline
21. máj 2023

;D...zapisala by som vela papierov.. musela by to specifikovat viac. Pozitivne myslienky? Negativne? Co sa udialo dnes? Ci co bude? Alebo emocie pocas dna? ;D

eliska13
21. máj 2023

@dianka997 tebe to dala psychologicka ako ulohu?Alebo to je len taká otázka na nás?