Ak by vám dala psychológicka papier že si máte napísať myšlienky ake by ste si dneska zapísali? 🙂
Napr.aky kamarátka upečie koláč ?
aké bude zajtra počasie ?
@dianka997 Domace spekacky su lepsie ako z obchodu. 🙂
@ruzovakobyla1 veľmi podobne. Upiekla som koláč a neochutnám???😁
Celý deň myslím na to, že o 10 dní už budem na letisku, a konečne na pár dní zmenim vzduch. Myslím na to, co nesmiem zabudnúť a čo mam do vtedy ešte vybaviť
Ako sa najlepsie spozn ze psychologicka nieje moc dobra?
Posraté mravce.
@dianka997 ako presvedcit svoje dieta, ze sa treba ucit a nie z takou nechuťou a hundranim ako to robi on. Uz som z toho na nervy a neviem ako na to 🙈.
@solange7 aj ja s nimi bojujem, tlacia sa mi do domu
@tehulka2011 aj mne... uz som normalne paranoidna 😅
Kolko bude ten vlak meskat. Nezabudla som nieco kupit?
Konečne teplo,konečne slnko.Sme zdraví a iné ma netrápi😀
Ja by som dnes asi zapisala, ze : mam za sebou paradnu nedelu plnu slnka, co sme vyuzili na malu turistiku s detmi a doobeda som vybavila letnu dovolenku o ktorej sa mi este vcera vecer ani nesnivalo. Ale mne staci aj malo a to teda to slnkoooo...😅
Že či mi obhryzie srnka bataty keď sme dnes nedokončili plot...a prečo je zrazu tolko komárov?
Nikdy neber dieta k sebe do postele, ak den predtym jedlo kyslu kapustu a hrach.
tiež súhlasím s tým, že toto má byť nejaká tvoja myšlienka, nie nejaký priemer z fóra.. že ak 4 ženy napíšu že sú rady, že bolo pekne, tak napíšeš to..
ja by som napísala, že gulášová polievka naozaj nie je také jednoduché jedlo ako sa môže zdať. a že dnešný deň, deň pred ďalším pracovným dňom prešiel ani neviem ako :(
Ja som dnes premýšľal, ako tá vtáčia mamka dokáže uživiť tých sedem hladných krkov v hniezde. Možno všetky neprežijú a možno jej príroda dala taký skill, že to proste dá.
preco nikdy nevidiet na ulici kuriatka holubov???
@ruzovakobyla1 ta "dieta od zajtra" je najlepsia. Moj manzel ju drzal cele jedno desatrocie 🤣 Zo vsetkych skusanych pri tejto vydrzal najdlhsie 🥴
;D...zapisala by som vela papierov.. musela by to specifikovat viac. Pozitivne myslienky? Negativne? Co sa udialo dnes? Ci co bude? Alebo emocie pocas dna? ;D
@dianka997 ako spravím v piatok skúšku?🙂)