Aké multivitamíny pre deti v tomto období kupujete? Vek 6+. Najlepšie kvapky, alebo sirup. Ja som kupovala cebion multi, ten potom prestali predávať, kúpila som sirup cebion 2x multi. Rada by som vyskúšala aj niečo iné.
@ollynka ziadne, len ovocie a zelenina, plus v zime Céčko
@ollynka najlepsia je vyvazena strava a cerstvy vzduch, ziadne umele hluposti.
vsetko to mas len predrazene cukriky... ale ja tiez obcas nieco davam, chces sice kvapky/sirup, ja som kupovala tie forever kids, lebo nemaju tolko pridavnych umelych latok
Souhlasím s maminkami předemnou 😊 mám kamaráda doktora a ten kázal jen vitamin C a D a ven za každého počasí.Moje dcerky bývají choré fakt jen minimálně
klasicky celaskon, ako podla mna neexistuje nic lepsieho. je to proste overena klasika a nepotrebujes ziadnu chemiu rozne akoze gumene cukrikove vitaminy
Ja používam imunoglukan a som spokojná,za rok bola chorá dcéra 1x a pred tým každý mesiac, chodíme do škôlky a tam o choroby núdza nie je 😀
ja davam malemu kazde rano rakytnikove bobulky s medom 😊mam ich v mraznicke kazde rano namocim 5 ks do teplej vody s medom rozmixujem prelejem ze sitko .obsahuju najviac C a k tomu este kopu inych vitaminov.
ja davam C a D od Jamiesonu
My v rodine používame s justu Deti echinu sirup u až je to veľký pomocník. Aj ďalšie výrobky s justu treba si popozerať ich stránku www.just.sk
@ollynka ešte pangamin je výborný prírodný zdroj vitamínov, hlavne b komplex. A majú aj pre deti vo forme dražé.
@ollynka Ziadne podobné marketingove voloviny ako píšeš. Len ciste C a D.