Dobry den, premyslam nad ucesom ombre uz dlhsie, no bojim sa, ze sa vlasy dost poskodia. Je tu niekto, kto si daval ombre? V akom stave tu vase vlasy? Nie su velmi znicene?
@hazelgracegus Dakujem za odpoved 🙂 a musite si to pravidelne davat dorabat alebo?
Ja som mala. Ale odporúčam úst k naozaj dobrej kadernícke, pretože neskutočne peniaze si dnes už za to vypýta každá, len efekt nie je vždy ten istý. Ja som si radšej priplatila a išla k fakt špičke. A zase známa išla k nejakej obyčajnej a ta jej vlasy spálila, takze ich musela ostrihať. Určite popozeraj pri každej fotky na nete svojej prace a podľa toho rozhoduj. Pretože aj chceš zafarbit iba konce a vrch hlavy chceš mat svoju prirodzenú farbu, tak mozes mat ombre aj 2-3 roky a občas iba trochu končeky podstrihnut.
Mám balayage, vyzerá to pekne, ale na vlasoch veru vidím, že im to trochu uškodilo. Predtým neboli vôbec farbené.
@katkami123 Ano, pozeram len tych lepsich kadernikov, ale isty cas sa riesilo, ako na fotke to ombre vyzeralo uzasne a po par tyzdnoch ludom zacali extremne vypadavat tie vlasy, kvoli tomu, ze ich mali akoby prepalene tou farbou, resp. peroxidom...preto sa trosku bojim 🙂 a ano, preto nechcem balayage, lebo to by sa muselo pravidelne chodit a to ombre mi pride ako fajn zmena 🙂
@ankaanka1977 No konce mam rozstiepene, suchsie, tym asi trpi viacero bab..ja mam hnede vlasy a chcela by som o par odtienov svetlejsie to ombre, no nie zase blond moc vyrazne, taku klasiku 🙂
@thereisabear a ako? suchsie alebo?
@baja_24
Tak hlavne ombre nejde pomaly od celej dĺžky vlasov, ale začína sa niekde v strede hlavy a hlavne nejde ku korienkom.
@katkami123 a prave preto by som chcela iba ombre, ze prinajhorsom to budem dostrihavat...🙂
@baja_24 Áno, sú suchšie, viac sa uzlia a mám aj rozštiepené končeky (nemám čas dať podstrihnúť 🤦). Nie je to úplná katastrofa, ale zmenu k horšiemu vidím.
@ankaanka1977 ale peroxid sa bude musiet pouzit asi ze? lebo farba by sa nechytila svetlejsia
@ankaanka1977 chapem ved aj som myslela ze tomu peroxidu sa nevyhnem..:/ len sa fakt toho bojim ze mi tie vlasy odpadnu po tom peroxide :D
@ankaanka1977 pripadne nejaky melil, ale ze par pramienkov iba 🙂 a tolko ludi si farbi vlasy a v pohode, tak dufam ze to dobre dopadne 🙂