Raz som si kupila pedikuru cez zlavovy portal a uz nikdy viac.Pedikerka bola unavena ,vystavena,pedikuru mi urobila zle,nekvalitne a narychlo.Uz nikdy viac,to mi fakt stacilo.Na ukor zakazniciek ,robila kvantum manikur a preto to postradalo kvalite.
na 90% dobre skusenosti, hlavne so sluzbami ako kozmetika, kadernictvo, manikura
ja som bola dokonca na dovolenke s malou cez zľavový a všetko bolo na 100% super! 😉
my sme boli cez zľavové portály šesť krát na pobyte.....a zatial len môžem odporučiť....ale výrobky som ešte nekupovala.
Pobyty- vždy super
my sme boli len na pobytoch ... a super 🙂
my sme kupovali služby, jedlo a pod., nie vždy bolo všetko super, ale dalo sa. A na základe toho som sa potom vrátila aj bez kuponov. Zato pobyty sme kupili pár krát a raz sa nám stalo že firma skrachovala a peniaze nemáme do dnes. A ani pobyt samozrejme.
mi sme boli na pobyte a bolo súper,a poslednej dobe som dosť často na zlavovom portali
Pri sluzbach (kozmetika, kadernik,..) zalezi podla mna od pristupu a organizacie prace a zodpovednosti toho kto vykonava. Bola som cez zlavu na viacerych kozmetikach a u jednej kozmeticky som aj " zakotvila". Niektore som tiez pocitovala ako odflaknute.
Pobyt bol super, restauracne sluzby ale klesa poctom predanych kuponov kvalita( aspon podla doterajsich skusenosti)
;)
pouzivam zlavomat casto, a na 99 percent som spokojna. Kupila som uz pobyty, tovar, zlavnene vstupne...len raz som mala zlu skusenosti, u kozmeticky. V opise sa pisalo, ze zakrok bude trvat 30 min, a samotny zakrok trval 5 min, potom mi dala masku, ktoru mi nechala zvysnych 25 min. Takze som nebola velmi spokojna 😠
ja som zatial mala vzdy dobre skusenosti.. skus si vzdy pred kupou najprv pozriet na nete referencie, lebo verim ze nie vsetko tam je urcite ok..
Doteraz som nebola nespokojná, akurát som 2x reklamovala kalendáre s vlastnými fotkami, pozor na to, prehodili poradie fotiek a raz dokonca som mala od mesiaca jul cudzie deti!!
ktorý zľavový portál je spoľahlivý?
mazel sa tak dal ostrihat a tiez povedal, ze nikdy viac, ze to bolo hrozne.. ale inak vyrobky co sme takto zakupili boli v poriadku, hoci drahu vec by som tak asi nekupovala, len drobnosti..