Aké máte skúsenosti s vlakmi?

31. máj 2023

Ahojte, ak cestujete castejsie vlakom, ake mate skusenosti? Meskavaju casto? Meskavaju vela? Potrebujem sa dostat s malym dietatom z NR do BA a rozmyslam ci vlakom(prestup by bol v Leopoldove) ci autobusom. Vlak by bol asi bezpecnensi, v autobuse sa bojim buracky bez autosedacky. A tiez aby sme sa do autobusu zmestili, nie ze bude plno. A dopredu listky moc kupovat nechcem, lebo dieta moze byt zo dna na den chore. Ale zase ak ma vlak meskat a mame byt v BA na urcitu hodinu, tak nechcem byt nervozna, ci stihame...

maranco
31. máj 2023

keď vyhľadáš spoj na https://cp.hnonline.sk/vlakbusmhd/spojenie/ tak tam vidíš aj prehľad meškania za posledné 2 týždne

anonymanonym
31. máj 2023

Z NR do Leopoldova nemeskava casto, obcas. Ale z Leopoldova do BA by som ratala s meskanim.

autor
31. máj 2023

@maranco dakujem, to som nevedela.

autor
31. máj 2023

@anonymanonym ked som skusila to cp, tak mi leopoldov nenaslo, dalo mi cez trnavu. ranne pise ze nemeskavaju, okolo obeda zacina meskanie. tak snad nam to vide ked pojdeme. mali by sme mat este hodinu k dobru...

januska12323
31. máj 2023

S dieťaťom by som šla autobusom, žiadny prestup nemusíš riešiť. Lístky by som riešila pár dní pred tým, vieš si pozrieť obsadenosť aj do kedy sa dá lístok vrátiť.

luccija
31. máj 2023

Išla by som autobusom stačí jeden samovrah a stojíte hodinu.Ale aj bus môže stať kvôli dopr.nehode