Ahojte, kupujete si melóny od predajcov pri ceste? Aké s tým máte skúsenosti? Na mňa vobec nepôsobia dôveryhodne, málokedy majú pri tovare napísanú aj cenu, treba sa na ňu opýtať.. A tie melóny sú vždy drahšie, hoci nerozumiem prečo. Je v tom nejaká super pridaná hodnota kúpiť si melón pri ceste? Veď máme tržnice, kde sú naši slovenskí predajcovia. Nejako som to stále nepochopila, preto ma zaujímajú vaše skúsenosti...
Kupujeme, co stretavame my, tak pestuju doma. A su lepsie nez z obchodu, zrejme preto cena vyssia
@janapeterjana ako kde. Niekde majú predražené melóny dovezené z grécka atď., to kúpiš v každom hypermarkete za zlomok ceny. Ale z mojich skúseností sa oplatí kúpiť melón pri ceste v dedinách (teda čo sa okolia BA týka, inde nemám skúsenosti - rovinka, lužná, atď.), tam mávajú domáce a predávajúci sú ochotní. Ceny neriešim, mám ústa tak sa opýtam.
@janapeterjana ono záleží kde konkrétne ten melón pri ceste kúpiš....u nás pre ceste predávajú predajcovia z juhu od Maďarov a teda tie melóny sú výborné.....za mňa z Kauflandu alebo Lidla tie melóny až také sladké nebývajú, veľakrát sú bez chuti.....ale najčaastejšie kupujem zo zelovocu kde má tie velikánske sladučké grécke melóny - ale aj tam nie sú vždy sladučké....
My kupujeme v lidli za par centov, cez sezonu je vzdy vyborny
Raz som kúpila tak melon a už nikdy viac, celý som ho vyhodila do koša
my sme kúpili len pár krát....kúpu u týchto predajcov si rozmyslim..... Predávajú riadne predražený tovar....
Moj muz raz kupil pri ceste polovicu za 12e co je nenormalna cena a bol aj prezrety urcite kupeny v hypermarkete od vtedy kupujem lidl kaufland tesco a boli fajne a za normalnu cenu
ked mame chut tak si kupime,nikdy sme problem nemali,vzdy nam ochotne aj odrezu na ochutnanie ci je sladky /nekupujem cely/.Na trznici mi neboli ochotni dat ochutnat a tiez nemali ceny popisane