ahojte,
ake mate skusenosti so znackou amisu a oblecenim z new yorkeru?
vydrzali vam veci...konkretne kabat ci bunda?
dakujem
Dobre
Kabat ani bundu som tam nekupovala
Dcera si tam obcas kupi tricko, teplaky, mikiny....ja mam odtial velmi peknu sukñu, aj tricka....kvalita porovnatelna s H&M. Nie je to nijaka znacka, ale pre mlade dievca, ktore za 2 mesiace zmeni nazor a chce nove oblecko, je to dobra alternativa za malo peñazi
Za tú cenu tam majú slušné veci s prijateľnou kvalitou. Kupovala som tam už viacero vecí a bola som spokojná, len raz som musela reklamovať bundu, začal sa ako keby ,,šúpať,, materiál okolo zipsu.
Kvalita zodpovedá cene....asi tak.
Kedysi mali handry z 50 euro. Dnes maju handry za 15 euro... Ludia nie su blbi. Mam odtial par kuskov, ale ziadna slava to nie je. Tak do roboty a domov. A o pol roka vyhodit.
asi ako vsade.... kupila som tricko, vytahalo sa po par praniach, ale napr. kabat vlacim uz piatu zimu a nic mu nie je....
Ja tam nemá kupujem,mne to prídu totálne predražené handry.Ale podľa mňa to už všade majú tak.V poslednej dobe si dám radšej usit.
ja to tam mam rada,spodne pradlo,teplaky,rifle ,tricka a ked su akcie tak aj po jednom eure tam nakupim 😊.Nikdy nejdem odtial naprazdno.Niektore veci maju uz 5 rokov a stale drzia.
Mne sa pacia veci z tamadial, tu v uk ta znacka nie je. Zvyknem vzdy ked ideme do nemecka , alebo na sk kupit tam nieco. Nie koli cene, to mi je jedno, ale koli strihom, ktore sa mne pacia. S kvalitou som zatial spokojna, muzovi rifle drzia a kvalitou su lepsie ako co ma niektore ovela drahsie. Moje rifle drzia tiez, nenosim ich casto, ale kvalita , material su ok. Iba jeden cipkovany top sa zacal parat na ramene po 2 pouziti, nevadi, zosijem to🙂
ja dobré, niektoré veic mám už najmenej 5 rokov a nič im nechýba...bundu mám odtiaľ jednu a tiež v pohode, za tú cenu určite...ale ťažko viac poradiť, isto záleží aj od konkrétneho modelu 😅